Pretraži stranicu
SAMO U SPORT VISION TRGOVINI ARENA CENTAR - HOVR MACHINA 3!
Novosti
07.10.2022.
Novosti

SAMO U SPORT VISION TRGOVINI ARENA CENTAR - HOVR MACHINA 3!

07.10.2022.

Osjećajna brzina i inovativna udobnost novih Under Armour tenisica briše granice između performansi na profesionalnoj utrci i na svakodnevnom treningu!

Tehnologija se brzo razvija, a zahtjevi trkača svakodnevno rastu. Under Armour ponovno uznemirava tržište svojim inovacijama, dolaze nove UA HOVR™ Machina 3 muške tenisice za trčanje. Tehnologija HOVR osigurava osjećaj lakoće i održivosti čiji je gornji dio izrađen od laganog, prozračnog i stabilnog mrežastog materijala, a čvršća vanjska potpora za petu će vam osigurati dodatnu stabilnost tijekom trčanja.

Nove Under Armour HOVR Machina 3 tenisice donose spoj mekoće za dugo trčanje i elastičnosti za trčanje po cesti. Nove, mekane, elastične tenisice koje ti omogućuju da s lakoćom pređeš baš svaku udaljenost!

Testirane i potvrđene od strane UA sportaša, nova treća varijanta UA HOVR Machina tenisica za trčanje, HOVR Machina 3, predstavlja najnoviji razvoj Under Armour obuće za trčanje. Čvršći i fleksibilniji potplat tenisice osigurava trkačima dodatnu čvrstoću pri trčanju, a nadograđeno gazište, mekša peta i kompresijska mreža Energy Web s UA HOVR pjenom omogućuje brzo i udobno trčanje svaki put.

MEKANI KORACI I BRZI PRIJELAZI

UA HOVR Machina 3 pružaju mekši korak bez gubitka učinkovitosti ili brzine. Potpuno novi dizajn srednjeg potplata UA HOVR Machina 3 poboljšava još glađi doskok bez gubitka ravnoteže, a svaki element tenisice - od aerodinamičke pete do konstruiranog gornjeg dijela s posebno dizajniranom mrežicom, pruža sve što vam je potrebno na stazi.

Povežite svoje tenisice s UA MapMyRun™ aplikacijom za savjete profesionalnih trenera temeljene na analizi vašeg koraka, tempa i brzine. Ugrađeni senzor prati, analizira i pohranjuje detaljnu analizu vašeg trčanja te informira o boljem načinu i poboljšanju performansi.

UA HOVR Machina 3 više je od tenisice za trčanje!

Osvježite svoje trčanje novim Machina 3 tenisicama za trčanje, pronađite ih ekskluzivno samo u Arena Centru u Zagrebu!

Biraj tenisice odvažne baš poput tebe i fokusiraj se na bolje i brže trčanje!

Slični članci

02.
May.
Novosti
U Sport Vision trgovinama od 2. do 12. svibnja uz kupnju 2 ili više artikala punih i sniženih cijena odabranog asortimana očekuje te -30% popusta...
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!