CALL CENTAR

- radi unapređenja sustava, telefonske linije su isključene do 4.10.

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 250 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT

besplatno preuzimanje u trgovini

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Uvjeti isporuke

Nakon potvrđene narudžbe, ukoliko postoje dodatne informacije, pojašnjenja ili nejasnoće oko unesenih podataka, javite nam se telefonom, mailom ili preko društvenih mreža. Provjerit ćemo vaš upit i povratno ćemo Vas kontaktirati.

Molimo Vas za razumijevanje tokom perioda sniženja. Zbog velikog interesa i velikog broja narudžbi, moguće je kašnjenje.

Kako bi se osigurala što brža dostava, isporuka narudžbi s više artikala odrađuje se direktno iz trgovine u kojoj je artikl na stanju te možete očekivati isporuku u više paketa.

Za ovakav način isporuke ne snosite nikakve dodatne troškove poštarine.

 

Dostava na Vašu adresu

Dostavljači Overseas Expressa i Hrvatske pošte (dostavne službe s kojima Sport Vision surađuje) pošiljke dostavljaju na adresu za isporuku kroz 3 do 5 radna dana, u periodu od 8,00 do 16,00 sati. Molimo Vas da u tom periodu osigurate da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizualno pregledati paket, da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ako primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja, utoliko slobodno preuzmite pošiljku i potpišite dostavljaču dostavnicu/adresnicu. Uobičajena praksa je da Vas dostavljač, ako Vas ne zatekne na adresi, nazove na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe i ugovori novi termin isporuke. Ako Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo Vas, kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Isporuka je besplatna za sve narudžbe iznad 250,00 kn. Za manje narudžbe troškove dostave, u iznosu od 30,00 kn, snosite Vi.

 

Dostava u trgovinu (click&collect)

Opcija Click&Collect odnosno dostava u trgovinu omogućava Vam da izaberete svoje artikle i umjesto dostave na kućnu adresu svoj paket preuzmete u trgovini koju odaberete.

Ova opcija je u potpunosti besplatna, a vrijedi samo za plaćanje karticama, PayPalom te za CorvusPay by IBAN plaćanje. Kada artikli stignu u trgovinu, obavijestit ćemo Vas putem e-maila, a preuzeti ih možete u radno vrijeme odabrane trgovine.

Period do preuzimanja je od 5 do 7 radnih dana.

Prilikom prikupljanja narudžbe obavezno ponesite osobni identifikacijski dokument te potvrdu o kupnji.

 

Preuzimanje na HP paketomatu

Za isporuku Vaše narudžbe možete odabrati jedan od 130 paketomata Hrvatske pošte. Paketomati nude fleksibilnost te brzo i sigurno preuzimanje naručenih proizvoda na tehnološki moderan način.

Prednost ovog dostavnog kanala je brza i beskontaktna dostava, a paketomati su dostupni svaki dan u tjednu, od 0 do 24 sata, što znači da paket možete preuzeti kada to Vama najviše odgovara.

U trenutku kada dostavljač isporuči paket u pretinac paketomata, zaprimit ćete poruku da je Vaš paket spreman za preuzimanje. Poruka će sadržavati informacije o isporuci i jedinstveni kod koji je potrebno unijeti na kontrolnoj ploči paketomata. Unosom koda otvorit će se pretinac s Vašim paketom i tada možete slobodno preuzeti Vaš paket iz pretinca te na posljetku zatvoriti vrata pretinca.

Od trenutka zaprimanja poruke s informacijama o isporuci, paket se može preuzeti kroz naredna 72 sata (3 dana).

Za ovu opciju dostave omogućeno je plaćanje karticama, PayPalom te CorvusPay by IBAN metodom. Za narudžbe iznad 250 kn oslobođeni ste troškova dostave, dok za narudžbe vrijednosti manje od 250 kn plaćate troškove dostave u iznosu od 30 kn.

Dostava u Overseas Express shop

430 lokacija partnera Overseas Express dostavne službe stoji Vam na raspolaganju kao pick up lokacija za Vašu narudžbu. Odlična pokrivenost i rasprostranjenost omogućit će Vam lako i jednostavno preuzimanje pošiljke u slučajevima kada Vam isporuka na kućnu adresu ne bi bila odgovarajuća.

Nakon isporuke paketa u OEX shop, od strane Overseas dostavne službe ćete zaprimiti obavijest purem Viber/SMS poruke ili maila te ćete paket moći slobodno preuzeti unutar radnog vremena odabranog OEX shopa.

Prilikom prikupljanja narudžbe obavezno priložite informaciju o broju paketa te ponesite osobni identifikacijski dokument kao potvrdu vjerodostojnosti.

Opcija dostave u OEX shop je besplatna za narudžbe u iznosu većem od 250 kn, dok se kod narudžbi iznosta manjeg od 250 kn naplaćuju troškovi dostave u iznosu 30 kn. Kod ovog oblika isporuke moguće je odabrati plaćanje karticama, PayPalom ili CorvusPay by IBAN metodu.