Pretraži stranicu

Načini plaćanja

Sportvision.hr Vam omogućuje različite načine plaćanja: plaćanje debitnim i kreditnim karticama, CorvusPay by IBAN plaćanje, plaćanje pouzećem (kod preuzimanja), PayPal plaćanje i plaćanje Gift karticom.

Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke: 
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Sukladno važećem Zakonu o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, Sport Vision d.o.o. kao pravna osoba koja obavlja registriranu djelatnost u Republici Hrvatskoj ne smije primiti naplatu u gotovini u vrijednosti od 10.000,00 € i većoj. Slijedom navedenog, Vaša narudžba u vrijednosti od 10.000,00 € i većoj, a za koju je odabrano plaćanje po primitku pošiljke, bit će automatski stornirana, o čemu nećete biti posebno obavješteni.

 

PLAĆANJE NA NAŠIM WEB STRANICAMA JE SIGURNO!

Plaćanje platnim karticama: 
Plaćanje debitnim i kreditnim karticama omogućeno je platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro, Visa Premium i Diners i to na sljedeći način:

Zagrebačka banka

  • Visa debit - beskamatno 2-12 rata, min. iznos 70,00 € 
  • Visa business - beskamatno 2-12 rata, min. iznos 70,00 € 
  • Mastercard - beskamatno 2-12 rata, min. iznos 70,00 € 

Erste banka

  • Diners - beskamatno 2-12 rata, min. iznos 40,00 € 

Privredna banka

  • Maestro - beskamatno 2-6 rata, min. iznos 50,00 € 
  • Visa - beskamatno 2-6 rata, min. iznos 50,00 €
  • Visa Premium kartica - beskamatno 2-6 rata, min. iznos 50,00 €

Za sve ostale kartice plaćanje je jednokratno.      

Provjerite kod banke koja je karticu izdala podržava li Vaša kartica plaćanje preko Interneta.

Plaćanje putem reward kartica i nagradnih bodova nije moguće.

U SLUČAJU KUPNJE KARTICOM - Nakon što potvrdite narudžbu, bit ćete preusmjereni na Monri sistem kartične naplate, na kojoj unosite podatke s platne kartice i obavljate plaćanje. Ako je transakcija uspješna bit ćete vraćeni na našu stranicu sa informacijom da je plaćanje uspješno obavljeno.

Prilikom kreiranja i plaćanja narudžbe za koje je kao način plaćanja odabrano plaćanje karticom na Vašu e-mail adresu primiti ćete dvije odvojene e-mail poruke - prvo POTVRDA NARUDŽBE i nakon što plaćanje uspješno prođe onda e-mail  POTVRDA PLAĆANJA.

POTVRDA NARUDŽBE - je e-mail koji dobijete kad ste na našoj stranici kao registrirani kupac uspješno stavili odabrane artikle u košaricu, popunili podatke, odabrali kartično plaćanje, složili se s uvjetima korištenja i kliknuli POTVRDI. Ovaj e-mail ne znači da je plaćanje uspješno.

POTVRDA PLAĆANJA - je e-mail koji dobijete nakon što na stranici preko Monri unesete svoje podatke s kartice i završite plaćanje. Ovaj e-mail je potvrda uspješnog plaćanja.

Ako Vam ne stigne e-mail o potvrdi plaćanja molimo Vas da provjerite da li Vam je prošlo kartično plaćanje. Plaćanje možete ponoviti na sljedećem linku  https://www.sportvision.hr/profil/orders/ ili se javite našoj korisničkoj podršci za pomoć. 

 

Sport Vision koristi Monri servis za Internet naplatu tvrtke, napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.
WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.
Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

PayPal plaćanje:

Plaćanje PayPalom smatra se najsigurnijim načinom plaćanja preko interneta.

CorvusPay by IBAN:

CorvusPay by IBAN je metoda plaćanja koja Vam omogućuje plaćanje narudžbe direktno s Vašeg računa, s Vašeg IBAN-a, bez korištenja platnih kartica i bez potrebe za pokretanjem Vašeg Netbankinga ili odlaska na banku/poštu.

Proces plaćanja se svodi na unos IBAN-a i autentifikaciju odnosno provjeru identiteta vlasnika računa – slično kao kod plaćanja Internetskim bankarstvom.

Plaćati s IBAN-a na IBAN odnosno s računa na račun mogu kupci koji imaju ugovorenu uslugu Internet ili mobilnog bankarstva u jednoj od banaka na koje je CorvusPay spojen, u web trgovinama i mobilnim aplikacijama koje prihvaćaju CorvusPay by IBAN metodu plaćanja.

Gift kartica

Platite Vašu online narudžbu jednom ili više gift kartica, u potpunosti ili djelomično uz nadoplatu pouzećem u gotovini. Više o plaćanju gift karticama možete saznati OVDJE.

*Zamjena poklon bonova za novac nije moguća.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem online obrasca, ili telefonom 0800 840 840.