Pretraži stranicu

Eco Vision

Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Pridružite nam se na našem putu prema zdravijoj budućnosti kroz Eco Vision pokret.

Proizvodi

Ovo su proizvodi koji su izrađeni od najmanje 20% održivih materijala i u skladu s najnovijim eco standardima.

Shop by brand

Sportska industrija može biti ključna u integraciji održivih praksi, od dizajna do proizvodnje i prodaje sportske opreme. Velike tvrtke poput adidasa i Nikea rade na smanjenju svojeg ekološkog otiska kroz inicijative poput UN-ove Climate Neutral Now i Move to Zero, ciljajući na ugljičnu neutralnost i upotrebu održivih materijala. North Face smanjuje otpad kroz doživotno jamstvo proizvoda i reciklažne programe, dok Asics koristi inovativne tehnike poput bojenja otopinom koje štedi vodu. Ove inicijative pomažu u očuvanju prirodnih resursa potrebnih za sport, poput čiste vode i kvalitetnog zraka, ali izazovi poput klimatskih promjena još uvijek prijete održivosti sportskih aktivnosti.

Naša tvrtka je posvećena očuvanju prirode i promicanju održivog razvoja. Aktivno sudjelujemo u donacijama i podržavamo humanitarne akcije i sportska događanja, uključujući naše zaposlenike i njihove obitelji. Smatramo to našom odgovornošću prema zajednici, što posljedično pridonosi i uspjehu našeg poslovanja. U okviru projekta "Vizija zdrave budućnosti", težimo podizanju svijesti o važnosti održivih praksi i pozivamo sve da se pridruže, reciklirajući otpad i smanjujući upotrebu plastike. Naš cilj je unaprijediti ekološku svijest i poticati razvoj sportskih aktivnosti među mladima.

Magazin

14.
May
2024
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.
13.
May
2024
Ecovision
Brend New Balance se već neko vrijeme nalazi u jedinstvenoj sustainable misiji, koja ima cilj da do 2030. godine, korištenjem biorazgradivih materijala u dizajnu proizvoda i prelaskom na obnovljive izvore električne energije, dopr...
13.
May
2024
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinjeti smanjenju zagađenja i doprinjeti našoj viziji zdrave budućnosti. 
18.
Apr
2024
Ecovision
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
25.
Mar
2024
Ecovision
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
26.
Sep
2023
Ecovision
Nastavljamo sa projektom "Vizija zdrave budućnosti" koji potiče razvoj mladih! 
08.
Aug
2022
Ecovision
U sklopu regionalnog Eco Vision projekta završena je treća i posljednja plivačka faza projekta RokOtok.
10.
Mar
2022
Ecovision
Doprinesite zaštiti životne sredine kupovinom adidas modela izrađenih od recikliranih materijala.
10.
Feb
2022
Ecovision
Donaciju koju smo prikupili zajedno uz pomoć vas kao prava ekipa HASOSI će koristiti za opremanje i kupovinu rekvizita i specijalne opreme za osobe s invaliditetom.
23.
Jan
2020
Ecovision
Obnova svlačionice u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica
03.
Jul
2019
Ecovision
Još samo par dana dijeli Ribafisha od ozbiljnog zadatka kojeg si je sam zadao, a od kojeg će, kako sam kaže, odstupiti samo i isključivo u slučaju elementarnih nepogoda.