Pretraži stranicu
Pridruži se Eco Vision akciji!
Pridruži se Eco Vision akciji!
Ecovision
18.04.2024.
Ecovision

Pridruži se Eco Vision akciji!

18.04.2024.

Povodom Dana planeta Zemlje ove godine u suradnji s RokOtok održati ćemo prvu Eco Vision akciju čišćenja obala i podmorja! Svjesni rastućeg problema onečišćenja naših obala i podmorja, od 22.04. do 30.04. sudjelujemo u akciji skupljanja sredstava koje ćemo darovati udruzi RokOtok za čišćenje kako bismo zajedno očuvali ljepotu naših morskih prostora.

Važno je djelovati! Sport Vision od prodaje svakog Eco Vision proizvoda daruje 0,10€ udruzi RokOtok za čišćenje obale i podmorja!

Ova akcija poziva sve građane, djecu, volontere i ljubitelje prirode da se pridruže u uklanjanju otpada s obala i podmorja te tako doprinesu čišćem okolišu i očuvanju morskog života.

Također, bitno je spomenuti da će se akcija čišćenja održati 26. svibnja na Plaži Dražice, Plomin Luka, a svatko od „čistača i sakupljača“ biti će adekvatno opremljen rukavicama i vrećama u koje će se otpad skupljati. Zajedno podržimo Naš planet i priključimo se akciji skupljanja sredstava!

U našim Sport Vision trgovinama Eco-friendly artikli koji ulaze u akciju označeni su posebnim privjesnicama. Ne brini, u akciji možeš sudjelovati i iz udobnosti svoga doma jer na našem web shopu nalazi se ponuda Eco Vision proizvoda!

 

 

Sport Vision tim

 

Slični članci

17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.
13.
May.
Ecovision
Brend New Balance se već neko vrijeme nalazi u jedinstvenoj sustainable misiji, koja ima cilj da do 2030. godine, korištenjem biorazgradivih...
13.
May.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinjeti smanjenju zagađenja i doprinjeti našoj viziji zdrave budućnosti. 
25.
Mar.
Ecovision
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
26.
Sep.
Ecovision
Nastavljamo sa projektom "Vizija zdrave budućnosti" koji potiče razvoj mladih! 
08.
Aug.
Ecovision
U sklopu regionalnog Eco Vision projekta završena je treća i posljednja plivačka faza projekta RokOtok.
10.
Mar.
Ecovision
Doprinesite zaštiti životne sredine kupovinom adidas modela izrađenih od recikliranih materijala.