radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

O nama

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odjeće i opreme na tržištu balkanske regije. S različitim sportskim konceptima, posluje u 9 zemalja – Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj i Rumunjskoj. Ima rasprostranjenu maloprodajnu mrežu kao i online trgovine.

Kompanija je osnovana 1996. godine u Bijeljini, a sjedište je u Beogradu.

Sport Vision je zastupnik poznatih sportskih brandova Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, The North Face i mnogih drugih. Također je i partner vodećih svjetskih sportskih brandova Nike, adidas, Reebok, Under Armour, čiji proizvodi se mogu naći u svim maloprodajnim objektima kompanije.

U kompaniji Sport Vision zaposleno je više od 4000 ljudi i taj broj se svakodnevno povećava.

Poslovanje kompanije Sport Vision posvećeno je davanju pozitivnog doprinosa društvu i okolini, razvojem i implementacijom odgovorne poslovne prakse koja ujedno,osigurava i ostvarivanje financijskih uspjeha.

Kompaniju karakteriziraju fleksibilnost, profesionalnost i dinamična strategija razvoja i od svog osnivanja je tržišno orijentirana s prepoznatljivim brandovima. Brzo reagiranje na tržišne zahtjeve i profesionalni odnos prema potrošačima i partnerima, čine Sport Vision kompanijom kojoj se vjeruje. Sport Vision aktivno ulaže u razvoj sporta i mladih sportaša.