Pretraži stranicu

Kako se registrirati

Upute za registraciju na web stranici www.sportvision.hr

Kupnja od povjerenja

Kako bi Vam bila omogućena kupnja sa svim pogodnostima (posebne promocije i pogodnosti, korištenje promo kodova i ticketa) na našoj stranici je potrebno biti registrirani korisnik. Proces registracije je veoma jednostavan i od Vas zahtijeva samo osnovne osobne podatke. 

Registrirati se možete prije nego što počnete pretraživati sportvison.hr web shop i odabirati proizvode koje želite, tako što u gornjem desnom kutu stranice kliknete na stavku "Registrirajte se" pri čemu će Vam se pokazati pop-up prozor u koji ćete unijeti svoje osobne i kontakt podatke. Registrirati se također možete i nakon što ste već u košaricu smjestili željene proizvode.

Formular koji popunjavate prilikom registracije potrebno je popuniti samo jednom, a svaki naredni put dovoljno je samo ulogirati se na svoj korisnički račun.

Registrirati se možete kao fizička ili pravna osoba. Ako, kao pravna osoba, želite izdavanje R1 računa, obavezno je registrirati se i potom, prijavljeni na korisnički račun, kompletirati narudžbu. Naknadno izdavanje R1 računa nije moguće.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem online obrasca.

Kao registrirani web kupac u košarici ćete vidjeti i polje za unos promo koda u koje, ukoliko imate kod, unosite ili kod za popust Dobrodošlice (za sve novo registrirane kupce) ili promo kod za neku akciju koja je aktivna kada kupujete. Ukoliko nemate promo kod isti zanemarite.

Promo kod Dobrodošlice moguće je iskoristiti na artikle po punim cijenama te snižene artikle, ali ne i na artikle koji se nalaze na nekoj od posebnih web prodajnih akcija u trenutku kada kupujete. Promo kod akcije je moguće iskoristiti na listu artikala kako je najčešće specificirano u članku o akciji.