Pretraži stranicu
Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!
Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!
Ecovision
25.03.2024.
Ecovision

Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!

25.03.2024.

Sport Vision prepoznao je važnost pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija! Partnerstvo s Crvenim Nosovima, čija se misija oslikava u sloganu "Smijeh Budi Nadu" predstavlja korak prema osiguranju i pružanju bitne podrške djeci u bolnicama i starijima u domovima. Crveni Nosovi tugu pretvaraju u radost, a strah i nemoć u snagu. Svojim kreativnim pristupom uče djecu i odrasle kako svoju bol mogu preobraziti u snagu te tako lakše prebroditi nedaće koje su ih snašle.

Dok Crveni Nosovi nesebično pružaju podršku djeci i starijima u domovima, Sport Vision svojim doprinosom pomaže u ostvarenju njihove plemenite svrhe. Ovo partnerstvo nije samo o prodaji sportske opreme, već o stvaranju pozitivnog utjecaja u zajednici i širenju osmijeha svima kojima je to potrebno.

U srcu ove plemenite suradnje leži angažman Sport Visiona da na svaki prodani Champion artikl odjeće donira 0,10€ Crvenim Nosovima. Ova inicijativa ne samo što omogućuje kupcima da podrže svoje sportske potrebe, već i pruža priliku za sudjelovanje u humanitarnom djelovanju koje pruža smijeh i nadu onima kojima je to najpotrebnije.

Suradnja simbolizira snagu humanosti te omogućuje i tebi da kupnjom Champion odjeće budeš dio hvalevrijedne inicijative!

U Champion i Sport Vision trgovini možeš kupiti Champion odjeću i donirati 0,10€ Crvenim nosovima, a samo jednim klikom pronađi artikle s kojima možeš pomoći donirati Crvene Nosove >> https://www.sportvision.hr/proizvodi/crveni-nosovi/.

 

 

 

Slični članci

14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.
13.
May.
Ecovision
Brend New Balance se već neko vrijeme nalazi u jedinstvenoj sustainable misiji, koja ima cilj da do 2030. godine, korištenjem biorazgradivih...
13.
May.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinjeti smanjenju zagađenja i doprinjeti našoj viziji zdrave budućnosti. 
18.
Apr.
Ecovision
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
26.
Sep.
Ecovision
Nastavljamo sa projektom "Vizija zdrave budućnosti" koji potiče razvoj mladih! 
08.
Aug.
Ecovision
U sklopu regionalnog Eco Vision projekta završena je treća i posljednja plivačka faza projekta RokOtok.
10.
Mar.
Ecovision
Doprinesite zaštiti životne sredine kupovinom adidas modela izrađenih od recikliranih materijala.
10.
Feb.
Ecovision
Donaciju koju smo prikupili zajedno uz pomoć vas kao prava ekipa HASOSI će koristiti za opremanje i kupovinu rekvizita i specijalne opreme za osobe s in...