radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Pratite svjetsko nogometno prvenstvo s adidasom.

Jedan grad, jedna lopta, jedan gol i milijuni ljudi diljem svijeta povezanih nogometom. Na putu do pobjede zajedno savladavamo izazove i pomičemo granice sporta. Zavrtite svoju Al Rihlu, započnite igru ​​i osjetite duh Svjetskog prvenstva. Bez obzira gdje počnete, vaše putovanje završava u Kataru.

Službena lopta ima i svoje ime − Al Rihla na arapskom znači „putovanje“.

 Na svom putu oko svijeta, Al Rihla će povezati i ujediniti sve ljubitelje nogomet i dati im priliku da osjete duh Svjetskog prvenstva i prije početka natjecanja.

Svaki dan je dan za igru. Izaberite proizvode poznatih svjetskih brandova koja vam je potrebna za izlazak na teren.

ODABERITE OBUĆU PREMA PODLOZI NA KOJOJ IGRATE

pogledajte ponudu
Detaljnije

Pogledajte ponudu

Detaljnije

Pogledajte ponudu

Detaljnije

Pogledajte ponudu

Detaljnije

Otvorite se za multidimenzionalnu brzinu – budite za korak ispred protivnika i ostvarite apsolutnu dominaciju na terenu u modelima iz nove adidas SPEEDPORTAL kolekcije.

Dizajnirane za izuzetnu brzinu i stabilnost, kopačke i tenisice iz ove serije imaju fleksibilno i prilagodljivo gornjište koje u kombinaciji s poboljšanim potplatom pruža vrhunsku udobnost i agilnost pri svakom koraku.

Pogledajte ponudu SPEEDPORTAL modela namenjenih za različite podloge i odaberite svog saveznika u pobjedničkoj nogometnoj igri.

GNK Dinamo spreman za novu sezonu u novim adidas dresovima!

adidas dresovi za novu sezonu stigli su u Sport Vision trgovine i na web shop. Ponudu dresova provjeri niže ili u najbližoj Sport Vision trgovini. Opremi se za navijanje!