Pretraži stranicu
Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!
Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!
Novosti
25.03.2024.
Novosti

Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!

25.03.2024.

Sport Vision prepoznao je važnost pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija! Partnerstvo s Crvenim Nosovima, čija se misija oslikava u sloganu "Smijeh Budi Nadu" predstavlja korak prema osiguranju i pružanju bitne podrške djeci u bolnicama i starijima u domovima. Crveni Nosovi tugu pretvaraju u radost, a strah i nemoć u snagu. Svojim kreativnim pristupom uče djecu i odrasle kako svoju bol mogu preobraziti u snagu te tako lakše prebroditi nedaće koje su ih snašle.

Dok Crveni Nosovi nesebično pružaju podršku djeci i starijima u domovima, Sport Vision svojim doprinosom pomaže u ostvarenju njihove plemenite svrhe. Ovo partnerstvo nije samo o prodaji sportske opreme, već o stvaranju pozitivnog utjecaja u zajednici i širenju osmijeha svima kojima je to potrebno.

U srcu ove plemenite suradnje leži angažman Sport Visiona da na svaki prodani Champion artikl odjeće donira 0,10€ Crvenim Nosovima. Ova inicijativa ne samo što omogućuje kupcima da podrže svoje sportske potrebe, već i pruža priliku za sudjelovanje u humanitarnom djelovanju koje pruža smijeh i nadu onima kojima je to najpotrebnije.

Suradnja simbolizira snagu humanosti te omogućuje i tebi da kupnjom Champion odjeće budeš dio hvalevrijedne inicijative!

U Champion i Sport Vision trgovini možeš kupiti Champion odjeću i donirati 0,10€ Crvenim nosovima, a samo jednim klikom pronađi artikle s kojima možeš pomoći donirati Crvene Nosove >> https://www.sportvision.hr/proizvodi/crveni-nosovi/.

 

 

 

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping! 
26.
Feb.
Novosti
Toliko je jednostavno! Našu poklon karticu moguće je iskoristiti u bilo kojoj Sport Vision, Buzz, Champion i The North Face trgovini u Hrvatskoj te na...
13.
Dec.
Novosti
Zima je tu, ali mi donosimo vruće sniženje na sportsku opremu!