Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!
Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!
Ecovision
25.03.2024.
Ecovision

Kupnjom Champion odjeće u Sport Vision trgovini pomažeš Crvenim Nosovima!

25.03.2024.

Sport Vision prepoznao je važnost pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija! Partnerstvo s Crvenim Nosovima, čija se misija oslikava u sloganu "Smijeh Budi Nadu" predstavlja korak prema osiguranju i pružanju bitne podrške djeci u bolnicama i starijima u domovima. Crveni Nosovi tugu pretvaraju u radost, a strah i nemoć u snagu. Svojim kreativnim pristupom uče djecu i odrasle kako svoju bol mogu preobraziti u snagu te tako lakše prebroditi nedaće koje su ih snašle.

Dok Crveni Nosovi nesebično pružaju podršku djeci i starijima u domovima, Sport Vision svojim doprinosom pomaže u ostvarenju njihove plemenite svrhe. Ovo partnerstvo nije samo o prodaji sportske opreme, već o stvaranju pozitivnog utjecaja u zajednici i širenju osmijeha svima kojima je to potrebno.

U srcu ove plemenite suradnje leži angažman Sport Visiona da na svaki prodani Champion artikl odjeće donira 0,10€ Crvenim Nosovima. Ova inicijativa ne samo što omogućuje kupcima da podrže svoje sportske potrebe, već i pruža priliku za sudjelovanje u humanitarnom djelovanju koje pruža smijeh i nadu onima kojima je to najpotrebnije.

Suradnja simbolizira snagu humanosti te omogućuje i tebi da kupnjom Champion odjeće budeš dio hvalevrijedne inicijative!

U Champion i Sport Vision trgovini možeš kupiti Champion odjeću i donirati 0,10€ Crvenim nosovima, a samo jednim klikom pronađi artikle s kojima možeš pomoći donirati Crvene Nosove >> https://www.sportvision.hr/proizvodi/crveni-nosovi/.

 

 

 

Slični članci

18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.
13.
May.
Ecovision
Brend New Balance se već neko vrijeme nalazi u jedinstvenoj sustainable misiji, koja ima cilj da do 2030. godine, korištenjem biorazgradivih...
13.
May.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinjeti smanjenju zagađenja i doprinjeti našoj viziji zdrave budućnosti. 
18.
Apr.
Ecovision
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
26.
Sep.
Ecovision
Nastavljamo sa projektom "Vizija zdrave budućnosti" koji potiče razvoj mladih! 
08.
Aug.
Ecovision
U sklopu regionalnog Eco Vision projekta završena je treća i posljednja plivačka faza projekta RokOtok.