Pretraži stranicu
Vatreno druženje u CCO East i Sport Vision trgovini!
Vatreno druženje u CCO East i Sport Vision trgovini!
Novosti
13.03.2024.
Novosti

Vatreno druženje u CCO East i Sport Vision trgovini!

13.03.2024.

Hrvatska nogometna reprezentacija prisustvovati će velikom događaju pod organizacijom Hrvatskog nogometnog saveza kojem će 18. ožujka domaćin biti City Center One East i Sport Vision u Zagrebu, a vrhunac cjelodnevnog događaja biti će spektakularno predstavljanje novog dresa!

Uvertira je to u novo razdoblje koje slijedi uoči početka Europskog prvenstva u Njemačkoj u lipnju i srpnju ove godine, a povodom okupljanja reprezentacije za prijateljske utakmice u ožujku.

Na samom događaju posjetitelje očekuje bogat sadržaj, pri čemu glavni program počinje u 18 sati. Prisutni će moći uživati u zabavnim igrama s voditeljima, koncertima Tihe Orlića i Opće opasnosti, te pozdraviti naše reprezentativce koji će se pridružiti pjevačima na pozornici.

Moramo naglasiti kako ćete se u našoj Sport Vision trgovini u CCO Eastu moći zabilježiti za kupnju dresa koji u Sport Vision trgovinama ekskluzivno starta 21.03.!

Poznato je kako Sport Vision ima neopisivu ponudu vatrenih proizvoda, a za sami event Sport Vision sudjelovati će dijeljenjem bogatih nagrada!

Uzbuđenje u zraku može se osjetiti jer se na eventu očekuje nezaboravno iskustvo uz stvaranje vatrene energije koja će nositi naše reprezentativce u novom ciklusu.

Vidimo se 18.3. u City Centeru One East!

 

 

 

Izvor: https://hns.family/vijesti/27571/nesto-novo-i-uzivo-18-ozujka-u-zagrebu/

 

 

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping! 
26.
Feb.
Novosti
Toliko je jednostavno! Našu poklon karticu moguće je iskoristiti u bilo kojoj Sport Vision, Buzz, Champion i The North Face trgovini u Hrvatskoj te na...
13.
Dec.
Novosti
Zima je tu, ali mi donosimo vruće sniženje na sportsku opremu!