Pretraži stranicu
Novi dresovi Vatrenih za Vas su u Sport Vision trgovinama ekskluzivno dostupni od 21. ožujka!
Novi dresovi Vatrenih za Vas su u Sport Vision trgovinama ekskluzivno dostupni od 21. ožujka!
Novosti
19.03.2024.
Novosti

Novi dresovi Vatrenih za Vas su u Sport Vision trgovinama ekskluzivno dostupni od 21. ožujka!

19.03.2024.

Službeno je predstavljen novi dres hrvatske nogometne reprezentacije s legendarnim kvadratima koje će aktualni brončani sa Svjetskog prvenstva u Kataru nositi u predstojećem ciklusu, što uključuje i nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a koji je ekskluzivno od 21. ožujka dostupan za kupnju u Sport Vision trgovinama!

Na upečatljivom prvom dresu, kultni crveni i bijeli kvadrati postali su najveći do sada, nudeći hrabriji izgled koji će pomoći u oblikovanju prepoznatljivih motiva hrvatske zastave na tribinama i na terenu. Unutarnja strana ovratnika otkriva pak logotip Obitelj/Family koji još više odražava jedinstvo među Vatrenima, a vanjski rebrasti dio dodaje još izraženiji moderni stil.

Nadahnut starom slavom, pričuvni dres donosi moderan začin klasičnom stilu kako bi podsjetio igrače i navijače da nastave sanjati velike snove. Ukošeni kvadrati na novom dresu još jednom odaju priznanje herojima sa Svjetskog prvenstva 1998. godine u Francuskoj, a plava boja istog odgovara tonovima boja na grbu i zastavi Republike Hrvatske. Naravno, logo Obitelj/Family ni u ovom slučaju nije izostao na unutarnjoj strani ovratnika, kao podsjetnik na veliku hrvatsku vatrenu nogometnu obitelj.

Ne brini se, navijaj punim srcem, skači vatreno dok navijaš za naše Vatrene jer je pri izradi novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije opet korištena Nikejeva napredna Dri-FIT ADV tehnologija čiji prozračni materijal, izrađen od recikliranih plastičnih boca, sprječava pretjerano znojenje i zagrijavanje tijela i omogućuje igračima da ispod dresa ostanu suhi od prve do zadnje minute.

“Silno sam ponosan što sam imao tu privilegiju najviše puta odjenuti hrvatski dres, ali uvijek se iznova obradujem novoj garnituri koja slijedi naš prepoznatljivi uzorak. Hrvatska šahovnica čini naš dres jedinstvenim, a to se pogotovo odnosi na prvu garnituru koja ovaj put donosi velike crvene i bijele kvadrate i moram priznati da mi se iznimno sviđa kada vidim ovaj novi dres uživo. Također, dopada mi se atraktivan dizajn pričuvnog dresa koji me, zahvaljujući kosim kvadratima, dizajnom vraća u 1998. godinu i legendarne Vatrene koji su na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj postali inspiracija mnogim mladim nogometašima, pa tako i meni”, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, kojemu je ovo deveti set dresova otkad je prvi put zaigrao za reprezentaciju.

Znamo da ste nestrpljivi zato smo osigurali dostupnost novih dresova Vatrenih u odabranim Sport Vision trgovinama >> Sport Vision Požega Supernova, Sport Vision Supernova Garden Mall, Sport Vision Branimirova, Sport Vision Stop Shop Vinkovci, Sport Vision Avenue Mall, Sport Vision Colloseum Supernova, Sport Vision CCO Split, Sport Vision Arena, Sport Vision CCO East, Sport Vision CCO West, Sport Vision Varaždin Lumini, Sport Vision Supernova Koprivnica, Sport Vision Rijeka, Sport Vision Sisak, Sport Vision Vinkovci, Sport Vision Dubrovnik, Sport Vision Mall of Split, Sport Vision Bjelovar, Sport Vision Karlovac, Sport Vision Virovitica, Sport Vision Šibenik, Sport Vision Čakovec, Sport Vision Zadar Supernova i Sport Vision Max City Pula.

 

Želiš imati novi dres prije drugih? 21. ožujka skokni u Sport Vision trgovinu i odaberi svoj novi navijački dres za nadolazeće Europsko prvenstvo!

 

 

Izvor: https://hns.team/vijesti/27601/hns-i-nike-predstavili-nove-dresove-vatrenih/

 

 

 

 

Slični članci

23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!