RADNO VRIJEME CALL CENTRA

radnim danom od 9h do 16h

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 250 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT

besplatno preuzimanje u trgovini

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Korisnički servis - Pravo na odustajanje/Povrat robe

Ako ste se predomislili vezano za kupnju ili nakon primitka narudžbe zaključite da vam ne odgovara broj, boja, model i slično, unutar 14 dana (od dana isporuke paketa) moguće je napraviti zamjenu ili dobiti povrat uplate.

Povrat robe možete napraviti osobno u Vama najbližoj Sport Vision trgovini ili slanjem putem dostavne službe po vlastitom izboru.

U slučaju povrata robe potrebno je:

- ispuniti reklamacijski list

- zapakirati artikl zajedno s računom i ispunjenim reklamacijskim listom

- poslati na adresu trgovine iz koje je došao artikl (adresa se nalazi na omotu paketa stavka pošiljatelj)

- troškove slanja snosi kupac

U slučaju da nemate adresu trgovine povrat/zamjenu možete napraviti i na sljedeće Sport Vision poslovnice:

SPORT VISION AVENUE MALL

AVENIJA DUBROVNIK 16, 10000 ZAGREB

CHAMPION SHOP

ULICA VICE VUKOVA 6,10000 ZAGREB

SPORT VISION SLAVONSKI BROD

ULICA JOSIPA RIMCA 7, 35000 SLAVONSKI BROD

SPORT VISION CITY CENTER ONE - SPLIT

VUKOVARSKA 207, 21000 SPLIT

SPORT VISION ARENA CENTAR

ULICA VICE VUKOVA 6,10000 ZAGREB

SPORT VISION CITY CENTER ONE - EAST

SLAVONSKA AVENIJA 11D,10000 ZAGREB

SPORT VISION CITY CENTER ONE - WEST

JANKOMIR 33, 10000 ZAGREB

SPORT VISION VARAŽDIN

ULICA GRADA LIPIKA 15, DONJI KNEGINEC, LUMINI CENTAR, 42204 TURČIN

SPORT VISION OSIJEK

ULICA SV. LEOPOLDA B. MANDIĆA 50A,  AVENUE MALL, 31000 OSIJEK

SPORT VISION KOPRIVNICA

RADNIČKA 8, TRGOVAČKI CENTAR, 48000 KOPRIVNICA

SPORT VISION RIJEKA

JANKA POLIĆ KAMOVA 81A, TOWER CENTAR, 51000 RIJEKA

SPORT VISION SISAK

ZAGREBAČKA ULICA 49H, 44000 SISAK

SPORT VISION VINKOVCI

DUGA ULICA 28, 32100 VINKOVCI

SPORT VISION DUBROVNIK

ŠETALIŠTE DR. FRANJA TUĐMANA 2A, SREBRENO, 20207 MLINI

SPORT VISION MALL OF SPLIT

ULICA JOSIPA JOVIĆA 93, 21000 SPLIT

SPORT VISION BJELOVAR

TRGOVAČKI CENTAR BJELOVAR; JUŽNA OBILAZNICA 2 A; 43000 BJELOVAR

SPORT VISION DUGOPOLJE

OUTLET DUGOPOLJE; SV.LEOPOLDA MANDIĆA 17; 21204 DUGOPOLJE

SPORT VISION KARLOVAC

PRILAZ VEĆESLAVA HOLJEVCA 12, SUPERNOVA KARLOVAC; 47 000 KARLOVAC

SPORT VISION VIROVITICA

PARK & SHOP VIROVITICA, OSJEČKA ULICA 6, 33 000 VIROVITICA

SPORT VISION ŠIBENIK

DALMARE , ULICA VELIMIRA ŠKORPIKA 23, 22 000 ŠIBENIK

SPORT VISION King Cross

KING CROSS; VELIMIRA ŠKORPIKA 34 ; ZAGREB

SPORT VISION ZADAR

ULICA AKCIJE MASLENICE 1, SUPERNOVA ZADAR , 23 000 ZADAR

SPORT VISION ČAKOVEC

TC GALERIJA SJEVER, SVETOJELENSKA 25, 40 000 ČAKOVEC

SPORT VISION IKEA

DESIGNER OUTLET IKEA, ALFREDA NOBELA 4, 10361 SESVETE - KRALJEVEC

SPORT VISION TENISICE

ULICA VICE VUKOVA 6, 10000 ZAGREB

SPORT VISION PULA

MAX CITY, STOJA 14A, 52100 PULA

EXTRA ARENA RETAIL PARK

JARUŠČICA 4, 10000 ZAGREB

SPORT VISION MARTINKOVAC

MARTINKOVAC 129, 51000 RIJEKA

SPORT VISION ĐAKOVO

ULICA GRADA TOMISLAVA 8, 31000 ĐAKOVO

SPORT VISION POŽEGA

SUPERNOVA, ZAGREBAČKA ULICA 52, 34000 POŽEGA

SPORT VISION ZABOK

CITY PARK ZABOK, ZIVTOV TRG 10, 49210 ZABOK

SPORT VISION WEST GATE

ZAPREŠIĆKA 2, 10290 JABLANOVEC

SPORT VISION SUPERNOVA GARDEN MALL

RUDOLFA KOLAKA 14, 10040 ZAGREB

*HP Express ne dostavlja pakete u sljedeće poslovnice: Outlet Dugopolje, Lumini centar Varaždin, Đakovo, Dubrovnik, Ikea Designer Outlet i Zabok.

 

Sport Vision d.o.o. pridržava se politike zaštite potrošača. Kao naš potrošač imate pravo unutar 14 dana od dana primitka narudžbe vratiti kupljeno iz bilo kojeg razloga. Vratiti naručeno možete poštom te u Vama najbližoj Sport Vision trgovini. Adrese i popis trgovina možete vidjeti na sljedećem LINKU

 

POVRAT

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda te ste sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovorni za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Ukoliko ste se predomislili vezano za kupnju ili nakon primitka narudžbe zaključite da vam ne odgovara broj, boja, model i slično, unutar već navedenih 14 dana moguće je napraviti zamjenu ili dobiti povrat uplaćenog novca unutar 14 radnih dana za proizvode. Povrat robe možete napraviti u Vama najbližoj Sport Vision trgovini ili dostavnom službom poslati u trgovinu iz koje Vam je paket isporučen. Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je dužan snositi izravne troškove povrata proizvoda ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

Kako biste napravili zamjenu ili vratili naručeno uz želju za povratom plaćenog kontaktirajte nas na broj +385 (0)72 800 400, ili pošaljete upit sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na online korisnička podrška i navedite nam Vaš upit. Ovisno o vrsti plaćanja bit će potreban broj bankovnog računa na koji želite da Vam se izvrši povrat sredstava.

Roba se može vratiti isključivo uz predočenje računa te uz list reklamacija/povrata.

Ako artikl vraćate dostavnom službom, šaljete ga na adresu trgovine koja Vam je napravila isporuku.

U slučaju vraćanja robe ili povrata sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelomično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Sport Vision Online Shop vratiti će uplaćena sredstva za robu na IBAN tekućeg računa kupca.
Povrat sredstava, osobama koje su platile pouzećem, odrađuje se nakon potvrde o zaprimanju uplate te po primitku vraćene narudžbe, uplatom na račun u roku od 14 radnih dana.

Vodite računa da vraćeni proizvod/i moraju biti nekorišteni, neoštećeni te u originalnoj ambalaži uz priloženu presliku računa i list reklamacije/povrata. Za svako umanjenje vrijednosti robe nastalo rukovanjem robe odgovoran je kupac. To se ne odnosi na rukovanje koje je bilo potrebno kako bi se utvrdila ispravnost proizvoda. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je oštećene originalne ambalaže), kupac snosi troškove poštarine u iznosu od 30 kn kako bi roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Sport Vision nije odgovoran ako dostavna služba kojom kupac pošalje proizvode za povrat/zamjenu ne isporuči te proizvode u naše trgovine i proizvod se vrati na adresu pošiljatelja. Molimo Vas, ako Vam se vrati paket koji ste slali, da kontaktirate dostavnu službu kojom ste slali pošiljku.

Obrazac za reklamaciju/povrat možete preuzeti ovdje.

 

RASKID UGOVORA

 

UPUTE ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

 

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

 

Povrat uplaćenog iznosa

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 radnih dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, odnosno kada je roba vraćena u trgovinu, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.

 

U slučaju vraćanja robe ili povrata sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelomično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Sport Vision Online Shop vratiti će uplaćena sredstva za robu na bankovni račun koji kupac specificira i za koji pošalje IBAN.
Povrat sredstava, osobama koje su platile pouzećem, odrađuje se nakon potvrde o zaprimanju uplate te po primitku vraćene narudžbe, uplatom na račun u roku od 14 radnih dana.

.

Vodite računa da vraćeni proizvod/i moraju biti nekorišteni, neoštećeni te u originalnoj ambalaži uz priloženu presliku računa i list reklamacije/povrata. Za svako umanjenje vrijednosti robe nastalo rukovanjem robe odgovoran je kupac. To se ne odnosi na rukovanje koje je bilo potrebno kako bi se utvrdila ispravnost proizvoda. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je oštećene originalne ambalaže), kupac snosi troškove poštarine u iznosu od 30 kn kako bi roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Obrazac za reklamaciju/povrat možete preuzeti ovdje.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad.

 

Povrat robe

Robu vratite u trgovinu iz koje Vam je paket isporučen ili je predajte u Vama najbližoj Sport Vision trgovini bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama. Prema Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac je dužan snositi izravne troškove povrata proizvoda ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Adrese i popis trgovina možete vidjeti na sljedećem LINKU.

Troškovi povrata robe

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Molimo kupce da obavezno paze na ambalažu koja je sastavni dio proizvoda. Nije dozvoljeno lijepiti, šarati ili na bilo koji drugi način uništavati ambalažu (npr. kutije od tenisica).

 

Umanjenje iznosa povrata s obzirom na stanje originalne ambalaže vraćenog proizvoda:

  • Neoštećena ambalaža: povrat punog iznosa
  • Oštećena ambalaža: umanjenje vrijednosti proizvoda za 50 kn
  • Bez originalne ambalaže: umanjenje vrijednosti proizvoda za 50 kn

 

Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje vraćenog proizvoda:

  • Proizvod originalno zapakiran: 0%
  • Proizvod nije korišten, već isključivo isprobana funkcionalnost: 0%
  • Proizvod korišten: 100%

 

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA možete preuzeti na sljedećem LINKU.

 

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati na online korisnička podrška.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

 

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, na odnose između potrošača (krajnjeg korisnika) i trgovca u slučaju materijalnog nedostatka na proizvodu se primjenjuju odredbe Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11, 78/15) o odgovornosti za materijalne nedostatke.

 

Potrošač je obvezan obavijestiti prodavatelja o postojanju vidljivih nedostataka bez odgađanja a najkasnije u roku od dva mjeseca od dana kada je otkrio nedostatak.

Kao prodavatelj ne odgovaramo za materijalni nedostatak prodane stvari koji se pokaže nakon proteka dvije godine od prodaje stvari.