Pretraži stranicu
Pravila nagradnog natječaja
Novosti
29.09.2022.
Novosti

Pravila nagradnog natječaja "adidas X Speedportal x Dinamo"

29.09.2022.

Uzimajući u obzir činjenicu kako će društvo SPORT VISION d.o.o., Zagreb, Bani 75, MBS 030126201, OIB 30098672140, organizirati natjecanje u obliku igre u kojem će sudjelovati svi zainteresirani posjetitelji poslovnice u kojoj se natjecanje organizira, a koje natjecanje se sukladno odredbama Zakona o igrama na sreću (NN 87/09, 35/13, 158/13, 41/14 i 143/14) i Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (NN 8/10) se ne smatra nagradnom igrom, u cilju reguliranja pravila predmetnog natjecanja, SPORT VISION d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA PRIREĐIVAČA NATJECANJA

„Sport Vision“

Članak 1. Priređivač

Priređivač natjecanja je SPORT VISION d.o.o. Zagreb, Bani 75, MBS 030126201, OIB 30098672140.

Članak 2. Trajanje natjecanja

Natjecanje se odvija od petka 30. rujna 2022. do nedjelje 23. listopada 2022. putem linka na web stranicu https://form.jotform.com/222642932936360

Članak 3. Svrha natjecanja

Natjecanje se priređuje u cilju promidžbe Priređivača.

Članak 4. Način sudjelovanja u natjecanju

Za sudjelovanje na natjecanju potrebno je kupiti kopačke iz adidas X Speedportal linije te ostaviti svoje podatke u obrascu https://form.jotform.com/222642932936360

Članak 5. Pravo sudjelovanja u natjecanju

U natjecanju mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj, osim zaposlenika Priređivača i bilo kojeg drugog društva izravno uključenog u realizaciju ovog natjecanja.

Članak 6. Nagradni fond

Nagradni fond sastoji se od Dinamo majice HE4410, razgledavanje stadiona uz pratnju vodiča –ulaznice za HNL utakmicu, meet and greet s igračima Dinama.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 3.120,50 kuna/414,16 EUR

Članak 7. Objava dobitnika

Objava natjecatelja odabranog slučajnim odabirom kroz Google generator slučajnih brojeva održat će se 24. listopada 2022. u 10,00 sati.

Izvučeni natjecatelj će biti obaviješten putem telefona na dan održavanja natjecanja.

Ime natjecatelja sa najboljim rezultatom bit će objavljeno 24. listopada 2022. na službenoj Sport Vision Facebook stranici https://www.facebook.com/sportvisionhrvatska

Članak 8. Preuzimanje nagrada

Nagrada se ne može zamijeniti za novac. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze  priređivača natjecanja prema natjecatelju sa najboljim rezultatom. Natjecatelj sa najboljim rezultatom će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem na dan održavanja natjecanja, pri čemu će dobiti detaljnije informacije o načinu preuzimanja nagrade. Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primljene obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u tom roku, bit će ponovno obaviješten i nagradu će moći podignuti u roku 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Istekom navedenog roka gubi se pravo na nagradu.

Članak 9. Ostale odredbe

Priređivač i osobe koje sudjeluju u provođenju natjecanja ne odgovaraju za moguću štetu, koja bi mogla proizlaziti iz nagrada.

Natjecanje se može prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natjecanja biti obaviješteni na Internet stranici https://www.sportvision.hr/ Priređivač u tom slučaju sudionicima ne odgovara za moguću štetu.

Odluka Priređivača o svim pitanjima vezanim uz natjecanje odnosno primjenu ovih pravila konačna je i obvezuje sve sudionike.

Članak 10. Objava pravila

Pravila natjecanja bit će objavljena na Internet stranici https://www.sportvision.hr/

Članak 11. Korištenje osobnih podataka

Priređivač će os natjecatelja prikupljati sljedeće osobne podatke:

  • ime;
  • prezime;
  • E-mail adresu,
  • broj mobitela,
  • Veličinu majice,
  • Broj web narudžbe, računa.

Priređivač će, kao voditelj obrade, poduzeti sve razumno potrebne mjere da bi osigurao da se osobni podaci sudionika u natjecanju obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s primjenjivim zakonodavstvom. Osobni podaci se prikupljaju i obrađuju u svrhu provedbe ovog natjecanja te se neće koristiti u druge svrhe, osim ako sudionik za to ne da zasebnu privolu.

Pružanje osobnih podataka je nužan uvjet za sudjelovanje u natjecanju i urednu provedbu natjecanja. Ako se podaci ne pruže, tada nije moguće sudjelovati u natjecanju. Sve informacije o zaštiti svojih osobnih podatka te o pravima koja imaju kao ispitanici, kupci mogu pronaći na Internet stranici https://www.sportvision.hr.

U slučaju bilo kakvih upita u vezi obrade svojih osobnih podataka, sudionici se mogu obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka na e-mail: petra.jurcicurcic-prpic.hr.

Članak 12. Rješavanje pritužbi i valjanost pravila

Sve pritužbe i reklamacije rješava Priređivač. U slučaju osnovanih pritužbi Priređivač se obvezuje u što kraćem vremenu ispraviti nedostatke i o tome obavijestiti sudionika odnosno ako je to potrebno i ostale sudionike.

U slučaju spora između Priređivača i sudionika ovog natjecanja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu

Članak 13. Sponzorstvo 

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran od strane Facebooka. 

SPORT VISION d.o.o.,

Antonija Stojić, direktor

Slični članci

23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!