Zanimljivosti

Zanimljivosti
Pravilno održavanje sportskih grudnjaka osigurava njihovu dugotrajnost, a vama pruža podršku i komfor tijekom aktivnosti.
15.
Dec
Zanimljivosti
Razumijevanje nauke koja stoji iza pronacije stopala omogućava nam da bolje brinemo o svom tijelu i donosimo ispravne odluke o svojoj obući. Hajde da zajedno posvetimo pažnju ovom važnom biomehaničkom fenomenu i bolje upoznamo svoje tijelo.
14.
Nov
Zanimljivosti
Fleksibilnost je jednako važna kao i snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punom opsegu pokreta.
09.
Nov
Zanimljivosti
izgradnja mišićne mase zahtijeva trud, strpljenje i predanost. Ključno je balansiranje plana treninga, prehrane i mentalne pripreme
08.
Nov
Zanimljivosti
Stigao je rujan i došlo je vrijeme da se svi vratimo u rutinu posla, škole, treninga i svakodnevnih obaveza. Sa vama ćemo podijeliti nekoliko savjeta kako sebi olakšati povratak u uobičajenu radnu rutinu i trening.
16.
Oct
Zanimljivosti
Da li posežete za hranom kada želite da se izborite sa lošim raspoloženjem, stresnim situacijama na poslu ili u školi? Ukoliko je odgovor potvrdan i vidite sebe u nekoj sličnoj situaciji, u kojoj uslijed nemogućnosti da obuzdate želju za hranom dolazi do prejedanja, na pravom ste mjestu.
16.
Oct
Zanimljivosti
Težnja ka savršenom fizičkom izgledu i zdravlju u kombinaciji sa sve većim zahtjevima suvremenog života dovodi do izgaranja na treningu. Izgaranje tijekom treninga, također poznato kao sindrom pretreniranosti, stanje je fizičke, mentalne i emocionalne iscrpljenosti uzrokovano pretjeranim i intenzivnim treningom.
20.
Sep
Zanimljivosti
Tijekom svakodnevnih aktivnosti ruksak se lako zaprlja, pogotovo kada je neprestano u kontaktu sa različitim površinama i predmetima koji se u njemu nose.
08.
Sep
Zanimljivosti
Praznici se uskoro bliže kraju, a prvo zvono u novoj školskoj godini samo što se nije oglasilo. Novi početak je često jako stresan kako za roditelje, tako i za dijecu jer sa sobom nosi pripreme i kupovinu svega neophodnog.
04.
Sep
Zanimljivosti
4.9. te čeka vatreni ponedjeljak u City Centeru One!
24.
Aug
Zanimljivosti
Donosimo vam kratki popis što će vam sigurno zatrebati u torbi za trening.
03.
Mar
Zanimljivosti
Sanjke, skije, board i klizaljke garancija su za dobru zabavu, no osim toga, odličan su način za brzi gubitak kalorija.
22.
Oct
Zanimljivosti
Nosile su ga brojne teniske i skijaške legende, a Ellesse kapu nosila je čak i princeza od Monaka.
03.
Oct
Zanimljivosti
Znate li sve o Air Maxicama? Donosimo vam top 10 zanimljivih činjenica o Air Maxicama koje vjerojatno niste znali.
03.
Oct
Zanimljivosti
Znate li da na svijetu postoji više od milijardu bicikala? Ta je brojka duplo veća od broja automobila u svijetu pa ako još niste – vrijeme je da ovog proljeća započnete s vožnjom na dva kotača!
13.
Apr
Zanimljivosti
Adidas Superstar – tenisice koje su preplavile naše, ali i svjetske ulice, ''postoje'' već gotovo pet desetljeća, no zašto su u posljednje vrijeme postale toliko popularne?
21.
Oct
Zanimljivosti
Visoke, niske, crvene, crne, bijele – vole ih mali i veliki, a mi vam donosimo deset zanimljivih činjenica koje vjerojatno niste znali o Conversicama.
18.
Oct
Zanimljivosti
Bliži se povratak u školske klupe, a za svaki početak školske godine, potrebno je obaviti velik broj priprema, a prije svega i kupnju potrebne opreme.
18.
Aug
Zanimljivosti
Split, Sportski centar Gripe, velika dvorana, od 16. do 19.06. i do 70% popusta. Posjetite nas!
15.
Jun
Zanimljivosti
Jeste li znali da rolanjem trošite skoro isto kalorija kao i trčanjem? U sat vremena možete potrošiti čak 420 kalorija!
10.
May