HASOSI zaprimio humanitarnu donaciju Sport Visiona!
HASOSI zaprimio humanitarnu donaciju Sport Visiona!
Ecovision
10.02.2022.
Ecovision

HASOSI zaprimio humanitarnu donaciju Sport Visiona!

10.02.2022.

Sreća je veća kad se dijeli! Staru godinu 2021. pozdravili smo uz jednu prekrasnu humanitarnu akciju u kojoj ste vi sudjelovali kako bi prikupili sredstva za Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom uz pomoć kupnje adidas proizvoda na Sport Vision web shopu.

U suradnji s omiljenim sportski i lifestyle brandom adidasom pokrenuli smo humanitarnu akciju  te donirali 10 posto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda. Ova humanitarna akcija trajala je od 13. do 19. 12., a prikupljena donacijska sredstva upravo je zaprimio HASOSI te ovim putem se u ime Saveza adidasu i Sport Visionu zahvaljuje na potpori glavni tajnik g. Goran Žeželj.  

„Svaka kuna koju Savez prihoduje od donacija korisna je i potrebna za naš daljnje razvoj. Tako će i ova donacijska sredstva biti usmjerena za potrebe razvoja hrvatske paraatletike. Iznimno smo zahvalni adidasu i Sport Visionu što su, u svojim nesebičnim nastojanjima u pružanju ovakvog oblika potpore, prepoznali upravo nas“.    

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom (HASOSI) osnovan je 2006. godine s ciljem promicanja i poticanja osoba s invaliditetom u bavljenju atletskim sportovima. U atletici osoba s invaliditetom natječu se sportaši s fizičkim nedostacima, oštećenjem vida i intelektualnim poteškoćama, a HASOSI danas broji 15 članova.

 adidas i Sport Vision su prepoznali Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom kao ogroman potencijal s velikim uspješnim nastupima na međunarodnoj sceni, no među najuspješnijima svakako se ubrajaju nastupi hrvatske paraatletske reprezentacije na 16. ljetnim Igrama u Tokiju 2021 kada su osvojene 4 medalje.

Donaciju koju smo prikupili zajedno uz pomoć vas kao prava ekipa HASOSI će koristiti za opremanje i kupovinu rekvizita i specijalne opreme za osobe s invaliditetom.

 

Slični članci

18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.
13.
May.
Ecovision
Brend New Balance se već neko vrijeme nalazi u jedinstvenoj sustainable misiji, koja ima cilj da do 2030. godine, korištenjem biorazgradivih...
13.
May.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinjeti smanjenju zagađenja i doprinjeti našoj viziji zdrave budućnosti. 
18.
Apr.
Ecovision
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
25.
Mar.
Ecovision
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
26.
Sep.
Ecovision
Nastavljamo sa projektom "Vizija zdrave budućnosti" koji potiče razvoj mladih!