Pretraži stranicu
Pripreme za školu počinju! Provjerite što sve treba svakom školarcu
Zanimljivosti
18.08.2016.
Zanimljivosti

Pripreme za školu počinju! Provjerite što sve treba svakom školarcu

18.08.2016.

Bliži se povratak u školske klupe, a za svaki početak školske godine, potrebno je obaviti velik broj priprema, a prije svega i kupnju potrebne opreme.

 

Svakom je školarcu povrat u školske klupe zasigurno zabavan. Ponovo se okuplja cijela razredna ekipa, prepričavaju se ljetne zgode, no roditeljima je početak školske godine zasigurno poprilično stresan. Vječno je pitanje – što je sve školarcu potrebno i gdje nabaviti svu potrebnu opremu?

Pri pomisli na školu, svima prvo na pamet padnu knjige, bilježnice i ostatak školskog pribora, no osim toga, još je poprilično puno toga na što treba obratiti pažnju. Potrebno je odabrati adekvatnu odjeću i obuću koja će svakom školarcu pružiti traženu udobnost, no uz to je veoma bitno odabrati kvalitetni asortiman koji će izdržati svaku dječju trku i igru.


Kompleti za svakog školarca

Champion je u svom novom asortimanu za sve školarce pripremio odlične kombinacije. U ponudi su dostupni ruksaci, trenirke, majice i tenisice za školski uzrast. Pri odabiru trenirki, najvažnije je obratiti pozornost na praktičnost. Najbolje da gornji dio trenirke sadrži patent kako bi se trenirka lako skidala i oblačila, pogotovo za vrijeme varljivih jesenskih dana kada temperatura varira iz sata u sat. 

Unutar Champion ponude odabrati možete pamučne majice, no pobrinite se da odaberete zanimljive printeve i boje. Osim toga, važno je odabrati i opremu za tjelesni. Većina škola traže bijelu majicu kratkih rukava i kratke hlače, pa ne zaboravite i na taj dio opreme. 


Koji ruksak je najbolji?

Ako tragate i za novim sportskim ruksakom, Nike, adidas, Champion, Converse i mnogi drugi brandovi predstavili su odlične modele za školu. Najvažnije je da birate ruksake s podesivim naramenicama kako bi se model bolje prilagodio vašem školarcu. Brojni stručnjaci preporučuju da ruksak prekriva cijeli trup/leđa, a preporučuju se i ruksaci s više pretinaca kako bi se sadržaj torbe ravnomjerno rasporedio.

 


Nike, adidas, Champion...

Kada na red dolaze tenisice, odabir je najteži. Koji brand odabrati, koju veličinu i koji model? Između velikog broja tenisica, najvažnije je da one budu udobne, a pokušajte odabrati i čvršći model koji će biti idealan i za kišno vrijeme.
 
Nike, adidas, Champion, Umbro, Converse, New Balance dizajnirali su modele za djevojčice i dječake, a kako biste bili sigurni u model, najbolje je da sa svojim školarcima posjetite trgovinu ili modele pregledate online jer jedino ćete tako biti najsigurniji da vam se vaši školarci nakon dva tjedna škole neće žaliti kako im se tenisice sada ipak ne sviđaju.
 

Vrijeme je za izvannastavne aktivnosti

No, usporedno sa školom, u rujnu ponovo počinju i izvannastavne aktivnosti. Ako vaši klinci treniraju neki od sportova, dodatna oprema je neophodna. Tenisice za dvoranu i trenirka su nužne, a uz to je potrebno odabrati i dodatni ruksak za sve potrebne stvari.

Za sve mlade nogometaše, Umbro kolekcija tenisica za nogomet i kopački nudi kvalitetu po pristupačnim cijenama. Ako je vašem klincu Neymar glavni idol, Nike je pripremio njegov model i za najmlađe, a u ponudi su i Messijev i Ronaldov model kopački.

 

Sve što vam preostaje jest posjetiti naše trgovine i odaberete sve potrebno za što ugdniji povratak u školske klupe. Ako kupovinu želite obaviti iz vlastitog doma u samo nekoliko klikova – provjerite i cjelokupnu dječju online ponudu.

Slični članci

15.
Dec.
Zanimljivosti
Pravilno održavanje sportskih grudnjaka osigurava njihovu dugotrajnost, a vama pruža podršku i komfor tijekom aktivnosti.
14.
Nov.
Zanimljivosti
Razumijevanje nauke koja stoji iza pronacije stopala omogućava nam da bolje brinemo o svom tijelu i donosimo ispravne odluke o svojoj obući. Hajd...
09.
Nov.
Zanimljivosti
Fleksibilnost je jednako važna kao i snaga. Fleksibilnost i mobilnost omogućavaju vašim tkivima i zglobovima da se kreću u punom opsegu pokreta.
08.
Nov.
Zanimljivosti
izgradnja mišićne mase zahtijeva trud, strpljenje i predanost. Ključno je balansiranje plana treninga, prehrane i mentalne pripreme
16.
Oct.
Zanimljivosti
Stigao je rujan i došlo je vrijeme da se svi vratimo u rutinu posla, škole, treninga i svakodnevnih obaveza. Sa vama ćemo podijeliti&...
16.
Oct.
Zanimljivosti
Da li posežete za hranom kada želite da se izborite sa lošim raspoloženjem, stresnim situacijama na poslu ili u školi? Ukoliko je odgovor potvr...
20.
Sep.
Zanimljivosti
Težnja ka savršenom fizičkom izgledu i zdravlju u kombinaciji sa sve većim zahtjevima suvremenog života dovodi do izgaranja na treningu. Izgaranj...
08.
Sep.
Zanimljivosti
Tijekom svakodnevnih aktivnosti ruksak se lako zaprlja, pogotovo kada je neprestano u kontaktu sa različitim površinama i predmetima koji se u nj...
04.
Sep.
Zanimljivosti
Praznici se uskoro bliže kraju, a prvo zvono u novoj školskoj godini samo što se nije oglasilo. Novi početak je često jako stresan kako za...
24.
Aug.
Zanimljivosti
4.9. te čeka vatreni ponedjeljak u City Centeru One!