Pretraži stranicu
JOŠ JEDNA ŠKOLA JE PREUREĐENA U SKLOPU PROJEKTA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI!
JOŠ JEDNA ŠKOLA JE PREUREĐENA U SKLOPU PROJEKTA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI!
Novosti
26.09.2023.
Novosti

JOŠ JEDNA ŠKOLA JE PREUREĐENA U SKLOPU PROJEKTA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI!

26.09.2023.

Nastavljamo sa društveno odgovornim radom kroz projekt „Vizija zdrave budućnosti“ koji potiče razvoj mladih. Kao prvi korak u ovom velikom projektu, u siječnju 2020. godine u potpunosti je renovirana svlačionica u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica kako bi se učenici mogli pripremati za satove tjelesnog odgoja i sportske vannastavne aktivnosti.

Ove godine, kroz projekt je odabrana Osnovna škola Antuna Gustava Matoša u Zagrebu te je odrađeno uređenje i opremanje školske sportske dvorane. Dvorana je bila u lošijem stanju te slabije opremljena, a kako bi dobila novo ruho u potpunosti su renovirani podovi dvorane, iscrtane su linije u dvorani uz opremanje sa novom sportskom opremom. Školi su pritom osigurane nove vijače, gimnastički obruči, lopte za različit tip sporta kao i medicinska lopta, čunjevi, kozlić za preskok, nove strunjače, švedska klupa, ljestve za koordinaciju, golovi i mini golovi te mnogi drugi sportski rekviziti kako bi učenici bezbrižno provodili sate tjelesne i zdravstvene kulture.  

„U ime svih učenika i djelatnika Osnovne škole Antuna Gustava Matoša iz Zagreba zahvaljujem na donaciji koja je pomogla da dodatno opremimo školski prostor te unaprijedimo nastavni proces koji provodimo u našoj sportskoj dvorani. Cijenimo što ste prepoznali potrebe naših učenika.  Tjelesna i zdravstvena kultura, kao i izvannastavne aktivnosti koje provodimo u našoj školskoj sportskoj dvorani, neophodne su za zdrav i ravnomjeran tjelesni i motorički razvoj učenika. Učenici ovdje usvajaju važnost cjeloživotnog vježbanja i kretanja za bolju kvalitetu života u odrasloj dobi. Oprema koju nam je donirao Sport Vision pomoći će nam u ostvarivanju tog cilja. Uspješan razvoj naših učenika i njihova sigurnost tijekom boravka u školi nemaju cijenu, stoga zahvaljujemo što vaša tvrtka ustrajno ulaže u dobrobit najmlađih generacija.“ poručio je Antonio Jurčev, ravnatelj savjetnik Osnovne škole Antuna Gustava Matoša.

Cijeli projekt pokrenut je s idejom da se omogući sigurno i bezbrižno provođenje tjelesne i zdravstvene kulture u osnovnim i srednjim školama s ciljem da mladima osigurajmo kvalitetnije uvjete te mjesto na kojemu mogu razvijati svoje vještine i provesti najljepše školske dane. Zastarjele i neopremljene sportske dvorane u školama sve su prisutniji problem širom Hrvatske, što nam je ujedno i bila glavna motivacija za pokretanje cijelog projekta. 

„Ovo je već druga godina kako smo uredili i obnovili školski prostor za tjelesni i zdravstveni odgoj u sklopu projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Redovito podržavamo razne sportske manifestacije i potičemo na fizičku aktivnost, stoga nam je upravo projekt ovakvoga tipa od velike važnosti kako bi poticali mlade u Hrvatskoj da se bave sportom i pritom im omogućili kvalitetan sportski razvoj i nastavak ostvarenja impresivnih rezultata. Nadamo se da će učenici uživati u renoviranoj školskoj dvorani te kako ćemo i u budućnost te kroz cijeli projekt, imati priliku ponovno osigurati mladima kvalitetne uvjete za sportski rast i razvoj.“, istaknula je Vesna Čačić, voditeljica marketinga Sport Visiona Hrvatska.

Kroz projekt "Vizija zdrave budućnosti" ulažemo velike nade u društveno odgovorni rad kako bi podigli svijest o važnosti projekata koji potiču ulaganje u razvoj sportskih aktivnosti kod mladih.

Slični članci

23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!