Pretraži stranicu

Lifestyle

Lifestyle
Ljubav prema hrvanju rodila se u osnovnoj školi kada sam u 5. razredu otišla na prvi trening, sve se dogodilo jako spontano
06.
Nov
Lifestyle
Tenis je težak sport pun uspona i padova. Elenu je naučio da se u životu moramo veseliti svakom uspjehu ali kada doživimo neuspjeh, čvrsto ostati na nogama i nastaviti još čvršće i jače!
09.
Oct
Lifestyle
Barbara je Judo počela trenirati kada je krenula u osnovnu školu, u prvom razredu. Tada su u njenu školu došli treneri Vladimir i Slavko Preradović koji su održali jednu demonstraciju od sat vremena nakon čega je odlučila trenirati Judo. Bila je to ljubav na prvi pogled.
08.
Sep
Lifestyle
Nika svojim najvećim sportskim uspjehom smatram samu priliku da igra za košarkaški klub Uconn. To je jedan od najuspješnijih koledža u Americi, pod vodstvom trenera Geno Auriemma.
07.
Aug
Lifestyle
Christina kao svoj najveći uspjeh smatra osvajanje zlatne medalje na Svjetskom kupu 2020. godine te ulazak u dva pojedinačna finala na Europskom prvenstvu krajem iste godine. Navodi kako su joj ti uspjeli dokazali kako nikada ne treba odustati i da će se sve kad-tad vratiti! 
10.
Jul
Lifestyle
Lana predstavlja klizački klub Medo, a na Europskim i svjetskim natjecanjima predstavljala Hrvatsku tj. Hrvatski klizački savez! 
19.
Jun
Lifestyle
Klizanje je predivan spoj sporta i umjetnosti. 
06.
Dec
Lifestyle
U mojem sportu su dio najčešće problematike predrasude prema ženama, s čime se i sama svakodnevno susrećem.
16.
Nov
Lifestyle
Mislim da ovaj sport testira tvoju upornost, gradi disciplinu i uči te boljoj organizaciji.
12.
Oct
Lifestyle
Uz učenje samih elemenata na šipci, kroz naše treninge posebno se razvija koordinacija pokreta, fleksibilnost.
28.
Sep
Lifestyle
Kroz sport djevojčice uče važne životne vještine poput timskog rada, vodstva i samopouzdanja.
20.
Sep