Pretraži stranicu
Erling Haaland otkriva tajnu preciznosti iza svakog udarca
Erling Haaland otkriva tajnu preciznosti iza svakog udarca
Nogomet
28.02.2024.
Nogomet

Erling Haaland otkriva tajnu preciznosti iza svakog udarca

28.02.2024.

Nike Phantom Luna 2 Pro

Ako ste ozbiljni u vezi sa svojom igrom, onda su ove kopačke idealne za vas. Nike Phantom Luna 2 Pro su kopačke za nogomet dizajnirane da vam pomognu postići najbolje rezultate.

Usred gužve na terenu, s kaosom koji se okreće svuda oko vas, mirno ste pronašli posljednju trećinu terena zahvaljujući vašoj neobičnoj mješavini lukavstva i gracioznosti, a Nike Phantom GX 2 Pro će vam pomoći da završite posao i postignete gol.

Kvaliteta je prepoznata

Podignite svoje vještine na sljedeći nivo uz neke od najvećih Nike inovacija, poput rastezljivog Flyknit gornjeg dijela i Nike Cyclone 360 vučne trake koji pomažu u vođenju vaše agilnosti.


Dodir za sve uvjete

Ugodan preklop pokriva udarni dio, omogućavajući čiste udarce kopačke u loptu. Materijal vam pomaže da imate kontrolu u vlažnom i suhom vremenu.


Brzo priajanje

Nike Cyclone 360 ​​traction pattern pomaže vam da radite brže (poboljšana agilnost prilikom promjene smjera) i sigurnije (pomaže pri smanjenju rotacijskog priajanja) pokrete, tako da možete mijenjati smjer velikom brzinom dok se osjećate potpuno sigurnio kada se intenzitet igre poveća.


Udobno pristajanje

Asimetrično vezanje Snug Fit nudi veliku dodirnu površinu pri driblingu i dodavanju. Repozicionirani način vezanja omogućava povećanu prilagodljivost srednjeg dijela stopala kako bi se prilagodili igračima s ravnijim ili višim lukovima. Asimetrični Flyknit materijal za manžetne pruža prianjanje i oblik oko vašeg gležnja.

Uz kopačke koje osiguravaju preciznost, sjajan osjećaj i brzinu, ništa te ne može iznenaditi!

Slični članci

28.
Jul.
Nogomet
Nove adidas X Crazyfast kopačke P1 sa vezicama nude tehnologiju usredotočenu na brzinu najviše klase igračima na svim razinama igre.
31.
Mar.
Nogomet
Sport Vision i adidas predstavljaju UCL Pro Ball Istanbul - službenu loptu za mušku nokaut fazu i finale UEFA Lige prvaka 2022./23., loptu koja slavi ...
09.
Mar.
Nogomet
Kombinirajući uvid potrošača s povratnim informacijama adidasovih sportaša, PREDATOR ACCURACY kopačka je stvorena kako bi se povećala udobnost ...
03.
Feb.
Nogomet
Znate li zapravo što znači Umbro, koliko godina ima i tko sve nosi njegov logo?