ADIDAS PREDSTAVLJA X CRAZYFAST – KOPAČKE STVORENE ZA OTKLJUČAVANJE BRZINE U SVIM TRENUCIMA IGRE!
ADIDAS PREDSTAVLJA X CRAZYFAST – KOPAČKE STVORENE ZA OTKLJUČAVANJE BRZINE U SVIM TRENUCIMA IGRE!
Nogomet
28.07.2023.
Nogomet

ADIDAS PREDSTAVLJA X CRAZYFAST – KOPAČKE STVORENE ZA OTKLJUČAVANJE BRZINE U SVIM TRENUCIMA IGRE!

28.07.2023.

Nove adidas X Crazyfast kopačke P1 sa vezicama nude tehnologiju usredotočenu na brzinu najviše klase igračima na svim razinama igre.

X Crazyfast je razvijen uz uvid i testiranje jednakog udjela muškaraca i žena - od profesionalnih sportaša do igrača na osnovnoj razini - kako bi se osiguralo da svi na terenu mogu imati koristi od njegovih performansi. Modeli X CRAZYFAST sadrži lagane napredne tehnologije prilagođene nogometašima na svim razinama!

Mahsa Aryan, Globalna direktorica kategorije u adidasu za nogometnu obuću, izjavila je: "Suvremena igra usredotočena je na brzinu i brzo reagiranje kako bi se osvojila lopta protivnika. Igrači moraju brzo razmišljati i još brže reagirati, što ne ostavlja vremena za dodatna ometanja. Stoga je X franšiza i sve što ona nudi postala sve važnija s obzirom na modernizaciju i povećanje brzine nogometa koji se danas igra. Nudeći cijeli niz modela X CRAZYFAST pomaže nogometašima na svim razinama - bilo da se natječu na najvećim svjetskim terenima ili na lokalnim terenima - u najbržim trenucima igre kako bi bili najbolji."

Junak svih modela X CRAZYFAST je ažuriranje inovativne tehnologije SPEEDFRAME potplata od strane adidas-a. Ažuriranje uključuje zamjenu prethodne verzije od karbona s novim AEROPLATE umetkom koji čini cijeli potplat 5g lakšim. Ova inovacija pruža optimalnu udobnost i pokretljivost, istovremeno zadržavajući iste dizajnerske značajke za potiskivanje i dinamično kretanje, s dizajnom čepova koji su optimizirani za prianjanje tijekom brzog ubrzanja.

Ažuriranja usmjerena na brzinu nastavljaju se na gornji dio kopačke.

• Modeli odlikuju inovacijom AEROCAGE - podstava dizajnirana za pružanje idealne podrške i stabilnosti te AEROPACITY SPEEDSKIN - prozračni monomrežni materijal koji pruža udobnost kroz cijelo stopalo i pruža osjećaj druge kože.

Uz potrebu za brzinom dolazi i potreba za neusporedivom stabilnošću i podrškom u svim trenucima.

Modele P1 odlikuje PRIMEKNIT ovratnik koji pruža igračima udobnost uz optimalan direktan dodir lopte.

Kao dio nastojanja adidas-a da pomogne u smanjenju plastičnog otpada, svi modeli X CRAZYFAST ne sadrže poliester dobiven iz novog materijala.

Ukoliko u novu nogometnu sezonu želite ući s elegantnim i prije svega sigurnim i fleksibilnim kopačkama, svoje  X CRAZYFAST kopačke pronađite u Sport Vision trgovinama, kao i u online trgovini!

Slični članci

14.
Jun.
Nogomet
Povodom  Europskog prvenstva pripremili smo ti veliku akciju na SAV sportski asortiman! 
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
28.
Feb.
Nogomet
Nike Phantom osmišljen je od temelja za najpreciznije igrače u igri!
31.
Mar.
Nogomet
Sport Vision i adidas predstavljaju UCL Pro Ball Istanbul - službenu loptu za mušku nokaut fazu i finale UEFA Lige prvaka 2022./23., loptu koja slavi ...
09.
Mar.
Nogomet
Kombinirajući uvid potrošača s povratnim informacijama adidasovih sportaša, PREDATOR ACCURACY kopačka je stvorena kako bi se povećala udobnost ...
03.
Feb.
Nogomet
Znate li zapravo što znači Umbro, koliko godina ima i tko sve nosi njegov logo?