Pretraži stranicu
ADIDAS PODIŽE PRECIZNOST NA TERENU NA SLJEDEĆU RAZINU S NOVIM PREDATOR ACCURACY KOPAČKAMA!
ADIDAS PODIŽE PRECIZNOST NA TERENU NA SLJEDEĆU RAZINU S NOVIM PREDATOR ACCURACY KOPAČKAMA!
Nogomet
09.03.2023.
Nogomet

ADIDAS PODIŽE PRECIZNOST NA TERENU NA SLJEDEĆU RAZINU S NOVIM PREDATOR ACCURACY KOPAČKAMA!

09.03.2023.

adidas predstavlja najnovije Predator Accuracy kopačke - najnovijeg člana prestižne Predator linije, izgrađene za preciznu igru pri postizanju golova.

Moderna igra je igra inča i trenuci za pobjedu često se određuju najmanjim razlikama. Preciznost i sposobnost nastupa ispred gola ključni su za uspjeh na terenu, a Predator Accuracy nadograđuje se na prethodne Predatorove modele kako bi igračima dao potpuno samopouzdanje prilikom udaranja lopte.

Koristeći povratne informacije potrošača i adidasovih sportaša, Predator Accuracy je prošao kroz niz testiranja kako bi se optimizirala točnost igre:

- Na središnjoj strani kopačke nalazi se HIGH-DEFINITION GRIP TEHNOLOGIJA, koja se sastoji od gumenih elemenata koji su strateški postavljeni u zoni udarca za bolje prianjanje lopte, a istovremeno održavaju mekoću gornjeg dijela držeći ga fleksibilnim.

- Konstrukcija Predator Accuracy kopačke izrađena je uz pomoć HYBRIDTOUCH tehnologije - presvučenog materijala od mikrovlakana ponovno uvedenog za mekše i oblikovanije prianjanje koje povećava udobnost nošenja.

- Vanjski potplat sastoji se od FACETFRAME-a za pružanje stabilnosti i bolje savitljivosti za nesmetano kretanje na terenu.

MAHSA ARYAN, DIREKTOR GLOBALNE ADIDAS FOOTBALL KATEGORIJE rekao je: „Od svog početka 1994., Predator se smatra jednom od najlegendarnijih kopački u igri, a tijekom godina mogli smo vidjeti nekoliko različitih ispričanih priča. Uzbuđeni smo što smo model Predator Accuracy ponovno prezentirali u njezinim temeljnim načelima - točnosti u postizanju golova. Poslušali smo povratne informacije sportaša i potrošača kako bismo stvorili kopačku dizajniranu za vrhunsku točnost te igračima dali potpuno samopouzdanje prilikom udaranja lopte.”

Predator Accuracy kopačka dolazi u crnoj silueti s ružičastim detaljima i poznatim adidasovim amblemom s tri pruge, u bijeloj boji.

Nove adidas kopačke dostupne su u Sport Vision trgovinama, kao i online.

Slični članci

28.
Feb.
Nogomet
Nike Phantom osmišljen je od temelja za najpreciznije igrače u igri!
28.
Jul.
Nogomet
Nove adidas X Crazyfast kopačke P1 sa vezicama nude tehnologiju usredotočenu na brzinu najviše klase igračima na svim razinama igre.
31.
Mar.
Nogomet
Sport Vision i adidas predstavljaju UCL Pro Ball Istanbul - službenu loptu za mušku nokaut fazu i finale UEFA Lige prvaka 2022./23., loptu koja slavi ...
03.
Feb.
Nogomet
Znate li zapravo što znači Umbro, koliko godina ima i tko sve nosi njegov logo?