Pretraži stranicu
ADIDAS PREDSTAVLJA UCL PRO BALL ISTANBUL – SLUŽBENU LOPTU ZA UTAKMICU ZA FINALE NOKAUT FAZE UEFA LIGE PRVAKA 2022./23.
ADIDAS PREDSTAVLJA UCL PRO BALL ISTANBUL – SLUŽBENU LOPTU ZA UTAKMICU ZA FINALE NOKAUT FAZE UEFA LIGE PRVAKA 2022./23.
Nogomet
31.03.2023.
Nogomet

ADIDAS PREDSTAVLJA UCL PRO BALL ISTANBUL – SLUŽBENU LOPTU ZA UTAKMICU ZA FINALE NOKAUT FAZE UEFA LIGE PRVAKA 2022./23.

31.03.2023.

Sport Vision i adidas predstavljaju UCL Pro Ball Istanbul - službenu loptu za mušku nokaut fazu i finale UEFA Lige prvaka 2022./23., loptu koja slavi kulturu i nogometnu povijest kultnog grada.

Uzimajući inspiraciju iz boja finalne lopte UEFA Lige prvaka 2004/05, kraljevsko plava pozadina i zlatno srebrni detalji odaju počast jednom od najuzbudljivijih povrataka koje je natjecanje ikada vidjelo. Zlatni detalji predstavljaju povijest i kulturu grada, dok su srebrne oznake pogled na željeni trofej Lige prvaka za koji se momčadi natječu.

Ikonično bijele zvijezde sadrže jedan od tri uzorka koji označavaju mostove koji povezuju Europu i Aziju, dok plavo i narančasto sjenčanje na vanjskoj strani zvijezda predstavlja oba kontinenta.

Uz novi dizajn, lopta ima niz adidasove tehnologije performansi uključujući inovativnu PRISMA teksturu površine koja najboljim europskim igračima nudi još veću preciznost na lopti. Presvlaka vanjske teksture – dosljedna na svim službenim loptama za utakmice Adidas UEFA Lige prvaka – nudi sigurno držanje i potpunu kontrolu, dok termički vezana bez šavna konstrukcija jamči vrhunske performanse.

Nastavljajući adidasovo trenutno partnerstvo s Common Goalom, 1% globalne neto prodaje adidasovih nogometnih lopti bit će donirano inicijativama koje pokreću trajne društvene promjene za zajednice koje nemaju dovoljno usluga, pomažući u stvaranju bolje i inkluzivnije budućnosti kroz nogomet.

adidas je ponosni službeni dobavljač lopti za utakmicu UEFA Lige prvaka od 2001. - uživajući u izuzetno uspješnom partnerstvu u muškim i ženskim natjecanjima.

- Novom se loptom prvi put igralo na terenu tijekom prve utakmice osmine finala i koristit će se tijekom nokaut faze UEFA Lige prvaka 2022./23., što će kulminirati u vrhunskom finalu 10. lipnja.

- UCL Pro Ball Istanbul slavi grad domaćin ovosezonskog finala, Istanbul, kao i odavanje počasti posljednjem finalu UEFA Lige prvaka koje je tamo održano 2005. godine – jedno od najuzbudljivijih finala u povijesti natjecanja

- 1% neto prodaje adidasovih nogometnih lopti ići će pokretu Common Goal, kako bi se pomoglo pokretanju društvenih promjena i podržala nogometne zajednice na bazi igrača diljem svijeta.

 

Finale UEFA Lige prvaka 2023. u Istanbulu održava se 10. lipnja 2023., a UCL Pro Ball Istanbul može se kupiti u Sport Vision trgovinama i online.

Slični članci

28.
Feb.
Nogomet
Nike Phantom osmišljen je od temelja za najpreciznije igrače u igri!
28.
Jul.
Nogomet
Nove adidas X Crazyfast kopačke P1 sa vezicama nude tehnologiju usredotočenu na brzinu najviše klase igračima na svim razinama igre.
09.
Mar.
Nogomet
Kombinirajući uvid potrošača s povratnim informacijama adidasovih sportaša, PREDATOR ACCURACY kopačka je stvorena kako bi se povećala udobnost ...
03.
Feb.
Nogomet
Znate li zapravo što znači Umbro, koliko godina ima i tko sve nosi njegov logo?