Pretraži stranicu
NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU
NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU
Ecovision
09.03.2022.
Ecovision

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU

09.03.2022.

U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktualnija više nego ikada prije. Riječ je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja uslijed sve bržeg globalnog zagrijavanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svjetskih brandova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine smo, u okviru naše VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision kojim želimo da ljude širom regije pozovemo da budu dio pozitivne promjene.

Prikupljanje otpada i čišćenje priobalja – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša kompanija do sada sudjelovala, a sada nastavljamo dalje, brojniji i dosljedniji nego prije!

U našim trgovinama i web shop-u možete pronaći obuću, odjeću i opremu poznatih brandova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obilježen je Eco Vision bedžom, čime vam želimo skrenuti pažnju na odjevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biti će još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe...

Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviještenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo puno za zdraviju životnu sredinu.

Budite i vi dio #EcoVision pokreta!

Sport Vision tim

Slični članci

17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.
13.
May.
Ecovision
Brend New Balance se već neko vrijeme nalazi u jedinstvenoj sustainable misiji, koja ima cilj da do 2030. godine, korištenjem biorazgradivih...
13.
May.
Ecovision
Otkrivamo vam četiri korisna savjeta koja mogu doprinjeti smanjenju zagađenja i doprinjeti našoj viziji zdrave budućnosti. 
18.
Apr.
Ecovision
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
25.
Mar.
Ecovision
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
26.
Sep.
Ecovision
Nastavljamo sa projektom "Vizija zdrave budućnosti" koji potiče razvoj mladih! 
08.
Aug.
Ecovision
U sklopu regionalnog Eco Vision projekta završena je treća i posljednja plivačka faza projekta RokOtok.
10.
Mar.
Ecovision
Doprinesite zaštiti životne sredine kupovinom adidas modela izrađenih od recikliranih materijala.