Pretraži stranicu
NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU
Magazin
09.03.2022.
Magazin

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU

09.03.2022.

U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktualnija više nego ikada prije. Riječ je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja uslijed sve bržeg globalnog zagrijavanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svjetskih brandova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine smo, u okviru naše VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision kojim želimo da ljude širom regije pozovemo da budu dio pozitivne promjene.

Prikupljanje otpada i čišćenje priobalja – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša kompanija do sada sudjelovala, a sada nastavljamo dalje, brojniji i dosljedniji nego prije!

U našim trgovinama i web shop-u možete pronaći obuću, odjeću i opremu poznatih brandova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obilježen je Eco Vision bedžom, čime vam želimo skrenuti pažnju na odjevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biti će još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe...

Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviještenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo puno za zdraviju životnu sredinu.

Budite i vi dio #EcoVision pokreta!

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!