RADNO VRIJEME CALL CENTRA

radnim danom 9:00 - 14:00

BESPLATNA ISPORUKA

za narudžbe iznad 250 kn

ROK ISPORUKE

3 do 5 radnih dana

CLICK&COLLECT

besplatno preuzimanje u trgovini

R1 račun

potrebno se registrirati kao pravna osoba

PLAĆANJE NA RATE

do 12 rata bez kamata

POVRAT ROBE

u roku od 14 dana

Magazin
09.03.2022.

NAŠA VIZIJA ZDRAVE BUDUĆNOSTI: PRIDRUŽITE SE #ECOVISION POKRETU

U svijetu koji se ubrzano mijenja, nije lako skrenuti pažnju na teme koje su od neizmjerne važnosti za sve nas. Ipak, čini se da je jedna od tih tema danas aktualnija više nego ikada prije. Riječ je o zaštiti i očuvanju životne sredine, koja uslijed sve bržeg globalnog zagrijavanja postaje glavni fokus mnogobrojnih korporacija i poznatih svjetskih brandova.

Kao kompanija koja već godinama pruža doprinos zaštiti i očuvanju životne sredine, ove godine smo, u okviru naše VIZIJE ZDRAVE BUDUĆNOSTI pokrenuli projekat EcoVision kojim želimo da ljude širom regije pozovemo da budu dio pozitivne promjene.

Prikupljanje otpada i čišćenje priobalja – samo su neke od aktivnosti u kojima je naša kompanija do sada sudjelovala, a sada nastavljamo dalje, brojniji i dosljedniji nego prije!

U našim trgovinama i web shop-u možete pronaći obuću, odjeću i opremu poznatih brandova, koja je izrađena od eco-friendly materijala. Svaki od tih modela obilježen je Eco Vision bedžom, čime vam želimo skrenuti pažnju na odjevne komade koji su ekološki prihvatljivi. U narednom periodu, naša eco-friendly ponuda biti će još veća i raznovrsnija, zato je nemojte propustiti.

Pozivamo vas da i vi budete dio #ECOVISION promjene – razvrstavajte otpad u specijalne kontejnere za reciklažu, ne bacajte smeće u rijeke, izbacite plastiku iz upotrebe...

Dovoljno je da svakoga dana svi zajedno idemo korak dalje u ekološkoj osviještenosti i da, malo po malo, svojim ponašanjem učinimo puno za zdraviju životnu sredinu.

Budite i vi dio #EcoVision pokreta!

Sport Vision tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

13.
Sep.
2022.
Magazin
D-UTORAK donosi do 20% popusta
06.
Sep.
2022.
Magazin
Tko kaže da trčanje ne može biti i opuštajuće?!