radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Magazin
10.02.2022.

HASOSI zaprimio humanitarnu donaciju Sport Visiona!

Sreća je veća kad se dijeli! Staru godinu 2021. pozdravili smo uz jednu prekrasnu humanitarnu akciju u kojoj ste vi sudjelovali kako bi prikupili sredstva za Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom uz pomoć kupnje adidas proizvoda na Sport Vision web shopu.

U suradnji s omiljenim sportski i lifestyle brandom adidasom pokrenuli smo humanitarnu akciju  te donirali 10 posto iznosa od svake online kupovine adidasovih proizvoda. Ova humanitarna akcija trajala je od 13. do 19. 12., a prikupljena donacijska sredstva upravo je zaprimio HASOSI te ovim putem se u ime Saveza adidasu i Sport Visionu zahvaljuje na potpori glavni tajnik g. Goran Žeželj.  

„Svaka kuna koju Savez prihoduje od donacija korisna je i potrebna za naš daljnje razvoj. Tako će i ova donacijska sredstva biti usmjerena za potrebe razvoja hrvatske paraatletike. Iznimno smo zahvalni adidasu i Sport Visionu što su, u svojim nesebičnim nastojanjima u pružanju ovakvog oblika potpore, prepoznali upravo nas“.    

Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom (HASOSI) osnovan je 2006. godine s ciljem promicanja i poticanja osoba s invaliditetom u bavljenju atletskim sportovima. U atletici osoba s invaliditetom natječu se sportaši s fizičkim nedostacima, oštećenjem vida i intelektualnim poteškoćama, a HASOSI danas broji 15 članova.

 adidas i Sport Vision su prepoznali Hrvatski atletski savez osoba s invaliditetom kao ogroman potencijal s velikim uspješnim nastupima na međunarodnoj sceni, no među najuspješnijima svakako se ubrajaju nastupi hrvatske paraatletske reprezentacije na 16. ljetnim Igrama u Tokiju 2021 kada su osvojene 4 medalje.

Donaciju koju smo prikupili zajedno uz pomoć vas kao prava ekipa HASOSI će koristiti za opremanje i kupovinu rekvizita i specijalne opreme za osobe s invaliditetom.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

26.
Jan.
2023.
Magazin
Outlet rasprodaja i dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cijene čeka te u Vukovaru! 
24.
Jan.
2023.
Magazin
Vrijeme je da ugrabiš nove sportske komade na odličnom popustu!