Pretraži stranicu
<center><b> Tri razloga zbog kojih ćete voljeti trčati u ASICS GEL-Nimbus™ 26 tenisicama</b></center>
<center><b> Tri razloga zbog kojih ćete voljeti trčati u ASICS GEL-Nimbus™ 26 tenisicama</b></center>
Trčanje
29.02.2024.
Trčanje

Tri razloga zbog kojih ćete voljeti trčati u ASICS GEL-Nimbus™ 26 tenisicama

29.02.2024.

Nakon 25. izdanja GEL-Nimbus™ modela, koji je na nezavisnom testu udobnosti ponio titulu službeno najudobnije tenisice za trčanje, iz kreativne radionice brenda ASICS stiže nam GEL-Nimbus™ 26, najnovija verzija poznatog modela koji se izdvaja unaprijeđenim dizajnom i poboljšanim performansama. U ovom tekstu vam otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.

 

Udobnost prije svega

Vodeći se kaizen filozofijom (kaizen – termin koji dolazi iz japanskog jezika i označava konstantno unaprijeđenje, kontinuirane promijene na bolje), ASICS se iz sezone u sezonu trudi poboljšati performanse svojih modela, osluškujući potrebe trkača i testirajući inovacije u realnim uvjetima. Kako je udobnost jedan od preduvjeta za vrhunsku trkačku tenisicu, dizajneri su fokusirani upravo na ovaj segment, zbog čega je GEL™  tehnologija još od svojih početaka, 1999. godine, pa do sada zaštitni znak GEL-Nimbus™ modela. PureGEL™ tehnologija je za oko 65% lakša i mekša u odnosu na prethodne GEL™ tehnologije, nije vidljiva vani i strateški je integrirana u srednjem potplatu kako bi apsorbirala udar i omogućila glatko trčanje.

 

Šta je novo i drugačije kod ASICS GEL-Nimbus™ 26 modela?

Nije lako premašiti vlastita dostignuća, osobito ako nosite titulu najudobnije tenisice za trčanje, ali iz ASICS-a nam poručuju da uvijek ima mjesta za napredovanje. Pa, idemo vidjeti koje su to inovacije u pogledu dizajna i tehnologija kod novog GEL-Nimbus™ 26 modela.

 

  1. Bolje priajanje za još bolje performanse na stazi

Ukoliko ste mislili da ste već sve vidjeli, griješite – novi GEL-Nimbus™ 26 je potvrda da stabilnost i sigurnost prilikom kretanja uvijek mogu biti bolja. Naime, inovativna HYBRID ASICSGRIP™ tehnologija u kombinaciji sa AHARPLUS™ gumom u potplatu zaslužna je za još bolje prianjanje na mokrim i klizavim podlogama, kao i za veću izdržljivost tenisica  pa ako ovu trkačku sezonu planirate započeti baš u ovom modelu, sigurni smo da će vam sve vrijeme biti najbolji pratilac u svakodnevnim aktivnostima.

 

  1. Poboljšan dizajn gornjeg dijela tenisice

Kada govorimo o dizajnu, nove GEL-Nimbus™ 26 tenisice donose i drastične izmjene u gornjištu. Fleksibilan i prozračan tab u kombinaciji sa mekom, pletenom konstrukcijom u srednjem dijelu omogućava lakše obuvanje i prilagođavanje stopalu, dajući vam još bolji osjećaj prilikom trčanja.

 

  1. CO2e oznaka kao potvrda održive proizvodnje

Iz ASICS-a nam poručuju koliko je održivost važan dio unaprijeđenja procesa proizvodnje dodajući službenu, CO2e oznaku na ovaj model i podižući svijest o važnosti ekologije u suvremenom potrošačkom društvu. Pa, tako ove tenisice dolaze sa unaprijeđenim, ultralaganim FF BLAST™ PLUS ECO punjenjem koje sadrži 24% više pjene u usporedbi sa ranijim verzijama, od čega je bar 20% materijala dobiveno iz obnovljivih izvora, poput otpada nastalog u procesu obrade šećerne trske.

 

 

ASICS GEL-Nimbus™ 26 tenisice u veličinama za muškarce i žene možete pronaći u našim trgovinama ili u online shop-u.

 

Sport Vision tim

 

Slični članci

28.
Oct.
Trčanje
Odlučili ste intenzivnije se baviti trčanjem, ušli ste u trgovinu, no pronašli ste se pred velikim izazovom – prepunim zidom tenisica za ...
27.
Oct.
Trčanje
Započnite s laganijim treninzima kako bi vam se tijelo prilagodilo na niske temperature, nikako ne birajte pamuk za trčanje i obavezno pijte puno tekući...
16.
Oct.
Trčanje
Kada je najbolje vrijeme za trčanje? Da li je bolje trčati ujutro ili navečer?
28.
Sep.
Trčanje
Što kada temeprature padnu, a vrijeme više nije tako pogodno za trening na otvorenom? Jedno je sigurno – treninzi ne staju!
30.
Mar.
Trčanje
adidas predstavlja revolucionarnu inovaciju materijala: Light BOOST, što rezultira 30% lakšim BOOST materijalom u usporedbi s prethodnim Ultraboos...
15.
Feb.
Trčanje
Donosimo vam adidasov vodič za kupnju tenisica za trčanje.