Pretraži stranicu
NAJLAKŠI ULTRABOOST IKAD – DOŽIVITE VEĆU ENERGIJU I LAKOĆU U SVAKOM KORAKU UZ NOVE ADIDAS ULTRABOOST LIGHT TENISICE!
NAJLAKŠI ULTRABOOST IKAD – DOŽIVITE VEĆU ENERGIJU I LAKOĆU U SVAKOM KORAKU UZ NOVE ADIDAS ULTRABOOST LIGHT TENISICE!
Trčanje
30.03.2023.
Trčanje

NAJLAKŠI ULTRABOOST IKAD – DOŽIVITE VEĆU ENERGIJU I LAKOĆU U SVAKOM KORAKU UZ NOVE ADIDAS ULTRABOOST LIGHT TENISICE!

30.03.2023.

adidas predstavlja najnovijeg člana svoje najpoznatije franšize tenisica za trčanje - Ultraboost Light. Uz stalni cilj da svoju inovaciju podigne na veću razinu ne bi li dizajnirao savršenu tenisicu za sve trkače te dobio pozitivnu povratnu informaciju potrošača, novi Ultraboost Light u svojoj jezgri ima revolucionarni novi materijal – Light BOOST!

Obilježavajući desetljeće od uvođenja BOOST tehnologije, novi i poboljšani Ultraboost Light sada koristi čak 30% lakši BOOST materijal od prijašnjih modela, što rezultira učinkovitijom tenisicom za trčanje dizajniranom tako da ponudi više energije, ultimativnu amortizaciju te udobnost i lakoću.

Simon Lockett, Footwear Product Marketing Category Director, za adidas je rekao: “Mi u Adidasu znamo da je trčanje individualno. Svatko ima drugačiji cilj, a time i različite zahtjeve od svojih tenisica. Zato neprestano tražimo načine za poboljšanje naših proizvoda za adidas trkačku zajednicu. Sada, zahvaljujući našoj revolucionarnoj inovaciji materijala – Light BOOST – trkači zadržavaju postojeće prednosti trčanja u Ultraboostu, ali uz bonus lakše siluete.”

Dr. Matthew Klein, Chief Editor and Founder, Doctors of Running: "Trčanje s umornim ili teškim nogama može biti neudobno, a teške tenisice mogu imati veliku ulogu u osjećaju nelagode. Lakše tenisice učiniti će trčanje učinkovitijim, što znači da potencijalno mogu poboljšati izvedbu elitnih trkača te početnika i profesionalnih trkača."

Podižući iskustva trkača na višu razinu, novi Ultraboost Light pruža:

- Redizajnirani LEP: Linearna energetska točka koja se nalazi na potplatu tenisica te je prerađena kako bi optimizirala korak i radila u skladu s novim Light BOOST materijalom.

- Gornjište PRIMEKNIT+: Izrađeno za vrhunsku prozračnost i udobnost, tenisica ima lagani gornji dio koji omogućuje prilagođeno pristajanje.

- Continental™ prirodna guma: Pruža optimalno prianjanje za samouvjereno trčanje u svim vremenskim uvjetima.

- 10% niži ugljični otisak: novi Ultraboost Light koristi niži ugljični otisak u usporedbi s prethodnim verzijama.

Novi Ultraboost Light možete pronaći u bijeloj boji, sa solarno crvenim i središnjim crnim detaljima.

Ukoliko se spremate za stazu i potrebna vam je ultra lagana oprema za trčanje, nove adidas Ultraboost Light tenisice čekaju vas u Sport Vision trgovinama, kao i u online!

Slični članci

29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Oct.
Trčanje
Odlučili ste intenzivnije se baviti trčanjem, ušli ste u trgovinu, no pronašli ste se pred velikim izazovom – prepunim zidom tenisica za ...
27.
Oct.
Trčanje
Započnite s laganijim treninzima kako bi vam se tijelo prilagodilo na niske temperature, nikako ne birajte pamuk za trčanje i obavezno pijte puno tekući...
16.
Oct.
Trčanje
Kada je najbolje vrijeme za trčanje? Da li je bolje trčati ujutro ili navečer?
28.
Sep.
Trčanje
Što kada temeprature padnu, a vrijeme više nije tako pogodno za trening na otvorenom? Jedno je sigurno – treninzi ne staju!
15.
Feb.
Trčanje
Donosimo vam adidasov vodič za kupnju tenisica za trčanje.