Suknja

po stranici
spol-djeca
kids-boys
kids-girls
unisex
junior
djeca
uzrast-kids
bebe
0 proizvoda
Za izabrane kriterije nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

Od haljine do suknjice za tenis – tako se najkraće može opisati put koji je odjeća za tenis prešla i dobila formu koju ima danas. Ona je, u međuvremenu, postala pravi modni trend, pa poznate tenisačice nastoje da na svakom sljedećem turniru nose još atraktivnije modele, dok nerijetko biraju različite varijante za dan i večer. Suknje za tenis su s razlogom neizostavne u odjevanju tenisačice.

Prije svega, one su napravljane tako da se u njima vrlo lako može trčati, a imaju i svoju praktičnu stranu, jer njihov kroj omogućava da jednostavno smjestite loptice za tenis. Ako se profesionalno bavite tenisom, znate koliko je ovaj detalj važan. Ponudu Sport Vision Online Shop-a, stoga, čine suknjice za tenis brandova Nike, Adidas i Lotto. Osim standardnih, crnih ili bijelih varijanti, možete birati i suknjice nešto svjetlijih tonova, koje ćete nositi na treningu ili važnom meču. Nikako ne izostavite i majice ili top, koji su također dio naše ponude, dok su tenisice za tenis detalj koji vam može pomoći u postizanju vrhunskih rezultata.

Ali, tu se spisak opreme koja vam je potrebna za bavljenje ovim sportom ne završava. Reketi za tenis smatraju se izuzetno važnim, da ne kažemo najvažnijim, dijelom opreme svakog profesionalnog tenisača, dok ih, zajedno sa ostalim elementima, vrlo lako možete smjestiti u torbe za tenis, koje su također dostupne u Sport Vision ponudi. Tenis je sport koji pokreće cijelo tijelo i zato je neizmjerno važno da mu i oprema koju nosite bude potpuno prilagođena, pa je već danas naručite online, i to na Sport Vision Online Shop-u.