Pretraži stranicu
SPREMNI ZA HIKING UZ COLUMBIA FACET 75 ALPHA CIPELE
SPREMNI ZA HIKING UZ COLUMBIA FACET 75 ALPHA CIPELE
Newsletter
21.11.2023.
Newsletter

SPREMNI ZA HIKING UZ COLUMBIA FACET 75 ALPHA CIPELE

21.11.2023.

Priroda pokreće, inspirira, čini da se osjećate bolje – pa, zašto onda ne biste zgrabili svoj ruksak i krenuli u još jednu avanturu na otvorenom? Priznat ćete da je jesen idealno godišnje doba za istraživanje i osvajanje novih staza. No, te staze često znaju nas iznenaditi, posebice kada su vremenski uvjeti promjenljivi. Kiša, blato, snijeg, kameniti, strmi i klizavi tereni – ako ste se u svom outdoor iskustvu bar jednom susreli s takvim izazovima, znate o čemu govorimo. Zato je odabir obuće jedan od ključnih faktora kada odlučite krenuti u novu avanturu. Iz brenda Columbia stiže nam FACET 75 ALPHA – model dizajniran za sve vremenske prilike i uvjete na stazi. Moderne, vodootporne cipele za planinarenje inspirirane izgledom tenisica za stazu pružaju stabilnost, izdržljivost i izuzetnu zaštitu kada se nađete u prirodi. Za strastvene ljubitelje avantura na otvorenom, ovo znači da se mogu prepustiti istraživanju nepoznatih predjela, koračajući sigurnim koracima.

Ako ste pobornik laganih aktivnosti poput planinarenja ili trekinga, onda su inovativne FACET 75 ALPHA cipele za planinarenje model koji morate imati u svojoj kolekciji. Dizajnirane za suhe i vlažne uvjete na stazi, ove lagane cipele osigurat će vam stabilnost i udobnost pri svakom koraku. Napravljene su od izdržljivog i vodootpornog OutDry™ materijala koji je istovremeno prozračan, zahvaljujući dijelovima od bešavne mrežaste tkanine. Srednji đon ispunjen je Techlite+™ PLUSH pjenom koja će višesatno kretanje planinskim stazama učiniti ugodnijim. Ako ste iskusni planinar, znate da je sigurnost jedna od najvažnijih stavki, posebice kada je teren pod vašim stopalima kamenit i neravan. Zbog toga obuća koju nosite treba biti pouzdana i stabilna. Ove poluduboke cipele imaju Adapt Trax™ đon s ​​strateški raspoređenim dijelovima koji sprečavaju klizanje i omogućavaju optimalno prianjanje na podlogu u svim vremenskim uvjetima, a posebno na mokrim i klizavim terenima. Još jedna od prednosti ovog modela je i NAVIC FIT™ sustav – inovativan način vezanja koji obuhvaća navikularnu kost stopala, kako bi osigurao da peta ostane fiksirana. Columbia FACET 75 ALPHA cipele dostupne su u više različitih boja, u veličinama za muškarce, pa vrlo lako možete izabrati odgovarajući par i uklopiti ga u svoje outfite.

Kako fokus brenda nije samo na obući, već i na odjeći i opremi za aktivnosti na otvorenom, u novoj kolekciji ćete pronaći i vanjske jakne, hlače za skijanje i planinarenje, prsluke, meke i tople dukseve od flisa, aktivni rublje koje je neizostavan suputnik svakog avanturista, zaštitne rukavice, pletene kape modernih krojeva, kao i cipele za sve uvjete. Upotpunite svoj boravak na otvorenom nekim od ovih modela i budite sigurni da ćete uvijek imati adekvatnu podršku.

Bilo da ste ljubitelj najpopularnijih jesenskih aktivnosti, poput planinarenja i trail trčanja, ili s nestrpljenjem iščekujete snijeg kako biste izašli na skijašku stazu, nova kolekcija brenda Columbia je tu da vam pruži podršku koja vam je potrebna. Tehnologije i materijali koji idu u korak s vodećim outdoor trendovima pomoći će vam da više vremena ostanete aktivni na otvorenom.

 

Sport Vision tim

Slični članci

13.
Nov.
Newsletter
Ako ste ljubitelj modernog sportskog stila, a udobnost i funkcionalnost su vam najvažniji kriteriji kod odabira jakne – nastavite čitati, jer vam u dal...
10.
Nov.
Newsletter
Svaka hiking avantura je putovanje u nepoznato - nepredvidljiva, izazovna i prije svega zabavna aktivnost koja istinske zaljubljenike u prirodu i sport potič...
12.
Jun.
Newsletter
SUPERGIRL djevojke će svaki mjesec iznijeti svoju priču te vam prenijeti ljubav koju one imaju prema sportu! 
15.
Feb.
Newsletter
Povodom lansiranja Sportswear linije u Hrvatskoj, adidas u Zagrebu organizira posebna iznenađenja u Sport Vision trgovini u Arena Centru!