Pretraži stranicu
#WE LIVE TO DISCOVER: OTKRIVAMO VAM NOVU HIKING KOLEKCIJU BRENDA JACK WOLFSKIN
#WE LIVE TO DISCOVER: OTKRIVAMO VAM NOVU HIKING KOLEKCIJU BRENDA JACK WOLFSKIN
Newsletter
10.11.2023.
Newsletter

#WE LIVE TO DISCOVER: OTKRIVAMO VAM NOVU HIKING KOLEKCIJU BRENDA JACK WOLFSKIN

10.11.2023.

Svaka hiking avantura je putovanje u nepoznato - nepredvidljiva, izazovna i prije svega zabavna aktivnost koja istinske zaljubljenike u prirodu i sport potiče da pomiču granice i testiraju svoju izdržljivost. Zbog toga poznati njemački outdoor brend već više od četiri desetljeća pomaže avanturistima diljem svijeta u njihovim naporima da se povežu s prirodom.

Kao i svake sezone, Jack Wolfskin nam donosi novu kolekciju sportskih modela posebno dizajniranih za hiking. Modeli su dostupni u Sport Vision trgovinama, kao i online, a prije nego krenete u njihovo istraživanje, otkrivamo vam sve prednosti najnovije kolekcije.

Iza slogana We live to discover stoje desetljeća truda i posvećenosti. Inovativnost i težnja ka novim tehnologijama postavljaju ovaj brend u sam vrh proizvođača outdoor opreme. Minimalistički dizajn i visoka funkcionalnost su ono po čemu je Jack Wolfskin poznat među outdoor avanturistima i ljubiteljima sportskog stila. Tako je i ovog puta. Zahvaljujući najmodernijim tehnologijama materijala, modeli iz nove kolekcije pružaju optimalnu zaštitu od svih vremenskih uvjeta sprečavajući prodor hladnoće, odbijajući vodu i omogućavajući koži da diše. Kiša, snijeg, vjetar ili blatnjavi tereni - ne postoje izazovi koje ne možete savladati na svom putu do cilja. Ako ste od onih avanturista koji su uvijek u pokretu i vole istraživati nepoznate terene, vjerujemo da ćete u Jack Wolfskin outdoor kolekciji pronaći najbolju podršku.

Slojevito oblačenje je nešto što uvijek morate imati na umu kada se odvažite na pohod neistraženom planinskom stazom ili višesatnu šetnju obližnjom šumom. Zato uvijek birajte lagane i visoko funkcionalne slojeve koji reguliraju optimalnu tjelesnu temperaturu i znojenje. Kao jedan od univerzalnih i neizbježnih odjevnih komada u svakom ormaru izdvajamo Jack Wolfskin 3u1 jaknu koja se može nositi na više načina, ovisno o vremenskim prilikama. Unutrašnjost jakne je obložena mekim flisanim materijalom, dok je vanjski dio otporan na vodu i vjetar zahvaljujući TEXAPORE CORE tehnologiji. Ovakav model jakne se najbolje kombinira s hlačama koje su posebno dizajnirane za kretanje u prirodi. Ovog puta, naglasak je na hlačama od TEXASHIELD PRO SOFTSHELL OXFORD tkanine koja je otporna na vremenske uvjete, a opet dovoljno lagana i prozračna, ne ograničava kretanje, već se lako prilagođava svakom pokretu.

Duge šetnje mogu biti naporne, zbog toga je važno da obuća koju nosite može pratiti svaki korak. Kada birate tenisice ili cipele za planinarenje, krenite od najvažnijih stavki kao što su udobnost, stabilnost i zaštita od svih vremenskih uvjeta na stazi. Sve to možete pronaći u najnovijim modelima cipela sa vodootpornom Texapore membranom u gornjištu i đonom koji osigurava maksimalno prianjanje, bez obzira na podlogu. Savladajte kamenite, strme i klizave terene u nekom od plitkih ili poludubokih modela iz aktualne kolekcije.

Ako želite biti spremni na sve vremenske uvjete, ne zaboravite u svoj ruksak spakirati i jedan flisani komad odjeće, poput dukse koji će zadržati optimalnu tjelesnu temperaturu, ali i kapu koja će vam pružiti dodatnu zaštitu od hladnoće.

Kada se upustite u novu outdoor avanturu, budite spremni istraživati. Otvorite se za nove izazove, proširite svoje vidike i udahnite prirodu punim plućima. Jer, stvoreni ste za kretanje! Nova Jack Wolfskin kolekcija će vas podržati u tome.

 

Sport Vision tim

 

Slični članci

21.
Nov.
Newsletter
Iz brenda Columbia stiže nam FACET 75 ALPHA – model dizajniran za sve vremenske prilike i uvjete na stazi.
13.
Nov.
Newsletter
Ako ste ljubitelj modernog sportskog stila, a udobnost i funkcionalnost su vam najvažniji kriteriji kod odabira jakne – nastavite čitati, jer vam u dal...
12.
Jun.
Newsletter
SUPERGIRL djevojke će svaki mjesec iznijeti svoju priču te vam prenijeti ljubav koju one imaju prema sportu! 
15.
Feb.
Newsletter
Povodom lansiranja Sportswear linije u Hrvatskoj, adidas u Zagrebu organizira posebna iznenađenja u Sport Vision trgovini u Arena Centru!