Pretraži stranicu
REDEFINE YOUR STYLE: NOVA KOLEKCIJA BRENDA MONT JE STIGLA!
REDEFINE YOUR STYLE: NOVA KOLEKCIJA BRENDA MONT JE STIGLA!
Newsletter
13.11.2023.
Newsletter

REDEFINE YOUR STYLE: NOVA KOLEKCIJA BRENDA MONT JE STIGLA!

13.11.2023.

#RE:DEFINE YOUR STYLE: NOVA KOLEKCIJA BRENDA MONT JE STIGLA!

Početak studenog donosi nam nešto hladnije dane, pa ukoliko još niste pronašli svoju idealnu zimsku jaknu, sada je pravo vrijeme da to učinite. Ako ste ljubitelj modernog sportskog stila, a udobnost i funkcionalnost su vam najvažniji kriteriji kod odabira jakne – nastavite čitati, jer vam u daljnjem tekstu otkrivamo trendy, must-have modele brenda MONT koji će obilježiti ovu zimu.

Za sezonu fall/winter 23, MONT je lansirao novu, RE:DEFINE kolekciju koja će vas osvojiti već na prvi pogled. Njen slogan je #RE:DEFINIRAJTE SVOJ STIL, a mi smo sigurni da ćete sa ovim modelima upravo to i postići. Izaberite najbolje komade, kombinirajte ih sa svojim outfitima i budite kreativni. Odvažite se i pokažite da je vaš stil drugačiji, jer upravo to je ono što izdvaja najnoviju MONT kolekciju.

 

Svaki model, iako jedinstven, svoj potpuni izraz doživljava autentičnošću pojedinca koji ga nosi. Kolekcija se sastoji od elegantno-sportskih prsluka i jakni inovativnog kroja dizajniranih za svaku priliku i izrađenih od najkvalitetnijih materijala punjenih s 90% guščjeg perja i 10% paperja. MONT je brend koji nikada ne pravi kompromise kada je kvaliteta u pitanju. Kod nove kolekcije posebno su nas oduševile lightweight jakne koje su apsolutni must have ove sezone. Osim što vas štite od hladnoće, ove jakne su i izuzetno praktične jer se vrlo jednostavno mogu spakirati u vrećicu. To znači da ćete uvijek moći ponijeti vašu omiljenu jaknu sa sobom, bez obzira na to gdje se nalazite.

No, nisu samo lightweight modeli u fokusu ove kolekcije. Warmth-enhanced jakne ističu se savršenim spojem stila i udobnosti za hladne dane. Dizajneri koji su radili na ovom modelu pažljivo su razmišljali o svakom detalju i funkcionalnosti. Kreirane su uzimajući u obzir vaše potrebe. Neki od modela dolaze sa tregerima koje vam omogućavaju da ih jednostavno skinete kada postane previše toplo, čineći ih savršenim za sve sezonske promjene. A tu su i brojni džepovi, tako da od sada ne morate brinuti gdje smjestiti svoje vrijedne stvari.

Kao must-have model za žene izdvajamo Zero jaknu koja je dovoljno duga i topla kako bi vas zaštitila od hladnoće, a opet toliko atraktivna i drugačija da privlači pažnju svojim upečatljivim detaljima. Iz muške kolekcije ističemo Spire jaknu teksturne vanjštine koja je nosiva u baš svim prilikama – od sportskih i casual do urbanih i nešto elegantnijih.

Ne samo da je RE:DEFINE kolekcija vrhunskog kvaliteta, već je odličan izbor za svaku aktivnost – bilo da se spremate za opušteni vikend izlet ili najluđu večer u gradu. Sa ovim jaknama svaki trenutak postaje prilika koju ne treba propustiti. Dodajte svoj omiljeni šal, modni ili sportski detalj, i ove jakne će vam omogućiti da budete svoji i diktirate trendove. S novim MONT jaknama, vi ste kreator vlastite priče.

 

Modele iz RE:DEFINE kolekcije možete pronaći u Sport Vision trgovinama, kao i online.

 

Sport Vision tim

 

Slični članci

21.
Nov.
Newsletter
Iz brenda Columbia stiže nam FACET 75 ALPHA – model dizajniran za sve vremenske prilike i uvjete na stazi.
10.
Nov.
Newsletter
Svaka hiking avantura je putovanje u nepoznato - nepredvidljiva, izazovna i prije svega zabavna aktivnost koja istinske zaljubljenike u prirodu i sport potič...
12.
Jun.
Newsletter
SUPERGIRL djevojke će svaki mjesec iznijeti svoju priču te vam prenijeti ljubav koju one imaju prema sportu! 
15.
Feb.
Newsletter
Povodom lansiranja Sportswear linije u Hrvatskoj, adidas u Zagrebu organizira posebna iznenađenja u Sport Vision trgovini u Arena Centru!