PREDSTAVLJAMO: Nike proljetne novitete za odrasle i djecu
Magazin
29.03.2021.
Magazin

PREDSTAVLJAMO: Nike proljetne novitete za odrasle i djecu

29.03.2021.

Toplo vrijeme nas je sve izmamilo u prirodu, a neke od nas je i potaknulo da počnemo razmišljati o tome kako početi s treningom.  

U skladu sa tim, nameće se i potreba za novim tenisicama i udobnom odjećom koja će ispratiti fizičke aktivnosti odraslih, ali i zadovoljiti potrebe cjelodnevne aktivnosti naših najmlađih. Kao jedan od nepogrešivih izbora je brand Nike, koji desetljećima svojom ponudom nije iznevjerio povjerenje svojih obožavatelja.

Kako bismo olakšali izbor prilikom odabira, predstavljamo vam nekoliko naših favorita iz nove Nike kolekcije za djecu i odrasle.

 

SAMO ZA DAME - ISTAKNITE SE U NIKE OPREMI ZA TRENING U PINK BOJI

Za sve ljubiteljice vježbanja i rekreacije, iz ponude izdvajamo Nike tajice čiji kroj nam se posebno dopao zbog dubokog struka i materijala koji savršeno prianja uz tijelo – a o udobnosti je suvišno govoriti.

Uz njih, iskombinirali smo Nike majicu dugih rukava za trening u crne boje koja je posebno napravljena za hladnije jutarnje treninge ili trčanja u prirodi. Dri-FIT tehnologija upija sav znoj, a majica izolira toplinu točno gdje vam je potrebno.

Pored kvalitetne i udobne odjeće za trening, važno je odabrati iste takve tenisice, a našu izdvojenu kombinaciju upotpunjujemo Nike Revolution 5  tenisicama za trčanje.

ZA MUŠKARCE KOJU DOMINIRAJU – NOVA NIKE KOLEKCIJA JE TU

Ne postavljaš granice u kombinaciji stilova, printeva i krojeva? Ne voliš uštogljenost i šablone? Dobrodošao u klub cool momaka koji biraju Nike komade!

Iz nove Nike kolekcije za muškarce, izdvojili smo Nike Sportswear Club Fleece Hoodie duksericu koju posebno voli mlađa populacija iz više razloga. Na prvom mjestu je udoban kroj – dovoljno širok, a ipak prati konstrukciju tijela. Odmah zatim je i moderan print, a final touch je svakako podesiva kapuljača koju dečki obožavaju.

Ništa manje atraktivan, tu je i Nike Sportswear Jogger Club donji dio trenirke u sivoj boji koji će dati „classic note“ tvom outfitu i slobodu da ga kombiniraš sa bilo kojom Nike majicom. Na kraju, zaokružit ćemo priču s Nike MC Trainer tenisicama  – jednostavno uživat ćeš noseći ih tokom cijelog dana.

NOVA NIKE KOLEKCIJA ZA COOL DJEČAKE I DJEVOJČICE

Svaki roditelj prilikom izbora odjeće i obuću za djecu, vodi se primarno time da i kroj i materijali budu iz reda najkvalitetnije klase. Nova Nike kolekcija za djecu će sa sigurnošću ispuniti očekivanja. Pored toga, jednostavno će vas očarati i cool ispisi, kombinacije boja i mekoća materijala. Jedino pitanje je – kako odoljeti? Mališani mogu bezbrižno uživati u igri ili aktivno učestvovati u vježbanju za cijelu porodicu – a vi možete biti sigurni da im je komforno i udobno u novim komadima iz Nike kolekcije.

Ukoliko smo uspjeli da vam zagolicamo maštu i zainteresiramo vas za Nike novitete, pozivamo vas da ih pogledate i isprobate u Sport Vision trgovinama, uz poštovanje svih mjera ili naručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.