Pretraži stranicu
NASTAVLJAMO VODITI RAČUNA O ZDRAVLJU SVIH NAS
Magazin
13.05.2020.
Magazin

NASTAVLJAMO VODITI RAČUNA O ZDRAVLJU SVIH NAS

13.05.2020.

Prethodni period bio je prava životna lekcija za sve! Pandemija koja je uzdrmala cijeli svijet pokazala nam je da nismo svemoćni i da je, u svakom trenutku, bez obzira na okolnosti, od neizmerne važnosti da budemo obazrivi, vodimo računa o sebi i ljudima oko nas, i da čuvamo zdravlje.

Nadamo se da su vam naši savjeti za trening kod kuće kako biste ostali zdravi i fit, bili od koristi i da ste tokom proteklih mjesec i po dana iskoristili slobodno vrijeme da upoznate sebe, posvetite se svojim hobijima, naučite neku novu vještinu i uživate u svim kućnim aktivnostima sa vašim mališanima. Za mnoge od vas bio je ovo pravi odmor za duh i tijelo, dok su drugi jedva dočekali da se stvari vrate u normalan ritam.

Iako su mjere predostrožnosti nešto blaže nego ranije, mi vas i dalje pozivamo da nastavite voditi  računa o sebi i drugima, jer je u ovom trenutku to od neizmjerne važnosti za sve nas.

Držite propisanu distancu od 2 metra između vas i druge osobe, nosite zaštitnu masku i rukavice i redovno perite i dezinficirajte ruke, jer je to jedini način da se sačuvamo od ove pošasti.

Sve mjere koje smo naveli uveli smo i u našim trgovinama, kako bismo sačuvali zdravlje svih kupaca, ali i zaposlenih u maloprodajnim objektima. I ne odustajemo od toga!

Nastavit ćemo da s vama dijelimo savjete za zdrav i aktivan život, vodi ćemo računa o sigurnosti svih nas i redovno vas podsjećati koliko je važno da budemo odgovorni i pružamo podršku jedni drugima.

Sada kada se stvari polako vraćaju u normalu, ne propustite priliku da u svoju svakodnevnicu uvrstite bar jednu aktivnost koju ste prakticirali tokom boravka kod kuće, a koja vas je ispunjavala. Posvetite se onome što volite i, što je još važnije, onima koje volite! Neka svaki vaš dan bude prilika za nove pobjede, a mi smo tu da vam i dalje budemo suputnik u pobjedama koje ćete ostvarivati na sportskim terenima.

Jer, PODRŠKA JE VAŽNA!

Sport Vision tim

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!