NASTAVLJAMO VODITI RAČUNA O ZDRAVLJU SVIH NAS
Magazin
13.05.2020.
Magazin

NASTAVLJAMO VODITI RAČUNA O ZDRAVLJU SVIH NAS

13.05.2020.

Prethodni period bio je prava životna lekcija za sve! Pandemija koja je uzdrmala cijeli svijet pokazala nam je da nismo svemoćni i da je, u svakom trenutku, bez obzira na okolnosti, od neizmerne važnosti da budemo obazrivi, vodimo računa o sebi i ljudima oko nas, i da čuvamo zdravlje.

Nadamo se da su vam naši savjeti za trening kod kuće kako biste ostali zdravi i fit, bili od koristi i da ste tokom proteklih mjesec i po dana iskoristili slobodno vrijeme da upoznate sebe, posvetite se svojim hobijima, naučite neku novu vještinu i uživate u svim kućnim aktivnostima sa vašim mališanima. Za mnoge od vas bio je ovo pravi odmor za duh i tijelo, dok su drugi jedva dočekali da se stvari vrate u normalan ritam.

Iako su mjere predostrožnosti nešto blaže nego ranije, mi vas i dalje pozivamo da nastavite voditi  računa o sebi i drugima, jer je u ovom trenutku to od neizmjerne važnosti za sve nas.

Držite propisanu distancu od 2 metra između vas i druge osobe, nosite zaštitnu masku i rukavice i redovno perite i dezinficirajte ruke, jer je to jedini način da se sačuvamo od ove pošasti.

Sve mjere koje smo naveli uveli smo i u našim trgovinama, kako bismo sačuvali zdravlje svih kupaca, ali i zaposlenih u maloprodajnim objektima. I ne odustajemo od toga!

Nastavit ćemo da s vama dijelimo savjete za zdrav i aktivan život, vodi ćemo računa o sigurnosti svih nas i redovno vas podsjećati koliko je važno da budemo odgovorni i pružamo podršku jedni drugima.

Sada kada se stvari polako vraćaju u normalu, ne propustite priliku da u svoju svakodnevnicu uvrstite bar jednu aktivnost koju ste prakticirali tokom boravka kod kuće, a koja vas je ispunjavala. Posvetite se onome što volite i, što je još važnije, onima koje volite! Neka svaki vaš dan bude prilika za nove pobjede, a mi smo tu da vam i dalje budemo suputnik u pobjedama koje ćete ostvarivati na sportskim terenima.

Jer, PODRŠKA JE VAŽNA!

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.