Pretraži stranicu
VJEŽBAJTE KOD KUĆE: TRENING KOJI ĆE ZA SAMO 10 MINUTA PROBUDITI VAŠE TIJELO
Magazin
19.03.2020.
Magazin

VJEŽBAJTE KOD KUĆE: TRENING KOJI ĆE ZA SAMO 10 MINUTA PROBUDITI VAŠE TIJELO

19.03.2020.

Ovih dana ne možemo u teretanu, a nije preporučljivo ni da treniramo vani. Međutim, to nas ne sprječava da nastavimo s vježbanjem. Iako kod kuće možda ne možete raditi treninge visokog intenziteta (mada je i to izvedivo – čitajte naše blogove i saznat ćete kako), sigurno možete izdvojiti 10 minuta svog vremena i odraditi trening koji će „probuditi“ vaše tijelo.

Ako vam ovaj program vježbi na prvi pogled djeluje jednostavno, zato što ne zahtjeva upotrebu bilo kakvih rekvizita, vježbe koje ćete raditi su itekako intenzivne i naporne. Preporučujemo da ih radite ujutro, mada možete i u toku dana, jer će vam pomoći da se dobro istegnete, ojačate mišiće i pokrenete se za ljepši početak dana. Pa da počnemo!

VIDEO – https://www.youtube.com/watch?v=diPRDW6CxWM

Dobra vijest je da vam za ovaj trening nije potrebno mnogo prostora – dovoljna je samo jedna prostirka i mjesto u stanu u kojem vam neće smetati namještaj ili drugi detalji. Ono što (možda) i nije tako dobra vijest je da se ovaj 10-minutni trening radi bez pauze. Ali, nemojte da vas to obeshrabri, jer ćete se posle njega osjećati fenomenalno. Samo ne odustajte!

Naravno, ukoliko vam je potrebna pauza, pauzirajte video, jer je njegovo trajanje usklađeno s trajanjem cijelog treninga. To znači da ćete u gornjem desnom uglu moći pratiti sat na temelju kojeg ćete znati koliko dugo treba raditi svaku vježbu.

A vježbe su:

 • duboki čučanj sa istezanjem gornjeg djela tijela,
 • široki čučanj sa iskorakom u stranu,
 • skok čučanj,
 • spuštanje u plank iz uspravnog položaja,
 • plank sa rotacijom,
 • kickback sa križanjem suprotnih ruku i nogu,
 • vježbe za gluteus,
 • sklekovi kombinirani s vježbama za istezanje,
 • plank kickback,
 • tzv. superman,
 • vježbe za donje trbušnjake,
 • trbušnjaci zvani "škarice",
 • istezanje iz ležećeg položaja,
 • obrnuti plank sa spuštanjem i podizanjem guze,
 • klasičan obrnuti plank.

I sve to za 10 minuta? Da! Svaka vježba radi se 30 sekundi, dok pojedine vježbe trebate raditi prvo jednom, a potom i drugom nogom ili rukom.

Kao što možete primijetiti, ovaj trening obuhvaća gotovo sve vježbe koje bi trebali biti dijelom vaše svakodnevne fitnes rutine, a vi svakako imate slobodu da ga malo modificirate. Važno je samo da se „naoružate“ pozitivnom energijom te kvalitetnom opremom i odjećom za trening koju ćete pronaći u našem online shop-u.

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
14.
Jun.
Nogomet
Povodom  Europskog prvenstva pripremili smo ti veliku akciju na SAV sportski asortiman! 
11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!