Pretraži stranicu
OVOG PUTA NEĆETE POGRIJEŠITI – POKLONI ZA DAN ZALJUBLJENIH KOJI ĆE IZAZVATI ODUŠEVLJENJE!
Magazin
07.02.2023.
Magazin

OVOG PUTA NEĆETE POGRIJEŠITI – POKLONI ZA DAN ZALJUBLJENIH KOJI ĆE IZAZVATI ODUŠEVLJENJE!

07.02.2023.

Gotovo nijedan praznik sa sobom ne donosi toliko nervoze oko izbora poklona kao Dan zaljubljenih. Prošla je Nova godina, Božić i većina dobrih ideja je već iskorištena. Osim toga, sada se poklon bira za posebnu osobu, onu koju zaista želimo obradovati te pokazati koliko nam je stalo do nje, ali i koliko je dobro poznajemo.

MAŠTOVIT, ZABAVAN ILI PRAKTIČAN POKLON?

Prije samog izbora poklona, često se pitamo da li je bolje poklon za ovaj praznik bude praktičan ili originalan i interesantan? A možda je dobro da bude oboje? Svakako, ni jedan poklon nije promašaj ako poznajete osobu koju volite. Lijepo je kada pokažete da primjećujete šta vaša voljena osoba voli, kakve hobije i navike ima i šta je ono što joj je možda baš u ovom trenutku potrebno. Muškarci se ovdje često zbunjuju, ali i ženama ponekad ponestane ideja, zato vam u nastavku nudimo nekoliko predloga zanimljivih i korisnih poklona kojih se možda ne biste odmah sjetili, a koji će izazvati oduševljenje.

POKLONI ZA NJU

Svaka ženska osoba će se, bez sumnje, obradovati poklonu u koji je uložen trud, bilo da je u pitanju sitnica ili ne. Pod trudom ovdje podrazumjevamo vrijeme koje ste izdvojili da razmislite koji je tip osobe vaša supruga ili djevojka, šta voli i kakve hobije ima. Da li je sportski tip ili ležernija osoba, da li ima specifične interese i ukus?

Ukoliko je ona sportski tip i redovno vježba, vjerovatno već ima opremu ili bar veći dio. Ipak, novi par atraktivnih i funkcionalnih tajici za vježbanje ili sportskih grudnjaka nikada nije višak. Možda priča o tome kako tek želi početi sa treninzima, pa bi odličan početak bio npr. jednomjesečna članarina u fitness centru koji ima veliki izbor aktivnosti koje može lagano prakticirati. Uz to, majica za vježbanje, koja će biti i sjajan modni komad, oduševiti će svaku ženu. Za sve prezauzete mame, koje žele vježbati, ali nemaju vremena za fitness centar, odličan poklon će biti nešto od opreme za vežbanje kod kuće. Uz to, gedžet za slušanje muzike, sjajan je znak pažnje i odličan motivator.

Svaka žena voli torbe, bilo da su sportske ili ležerne. Izaberite neku u koju može stati njena oprema za jogu ili pilates, ali i sve ono što će kupiti na putu do kuće. Ruksaci su u modi, a izbor nikada nije bio veći, tako svako može pronaći nešto po svom ukusu. Većina njih ima prostora, ne samo za opremu za vježbanje, već i za laptop pa je to idealan izbor za sve poslovne žene kojima su klasične torbe za laptop previše stroge i ozbiljne za odjevne kombinacije koje nose.

Za sve dame koje se ne vole previše fizički aktivirati i radije uživaju u laganim šetnjama, sjajan poklon za Dan zaljubljenih može biti organizirani izlet u prirodi. Kako je još uvijek hladno vrijeme, uz to bi neki lijep šalkapa ili rukavice bili idealan dodatak. Svi znamo koliko je važno ostati hidratiziran, pa će se vaša dama, bila ona sportski tip ili ne, obradovati originalnom i kvalitetnom bočicom za vodu, koja će joj uvijek biti nadohvat ruke.

Ukoliko još uvijek niste putovali sa voljenom osobom, a želite, to može biti skijanje na planini. Nešto od opreme za skijanje bi u tom slučaju bio sjajan poklon koji će je uvijek podsjećati na vaše prvo zajedničko putovanje. Svakako, za sve osobe avanturističkog duha, inspiracija za poklon ne manjka. Veliki izbor outdoor opreme poput aktivnog donjeg rublja će vam olakšati stvar.

POKLONI ZA NJEGA

Malo je muškaraca koji ne vole i ne prate sport, pa je samim time ženama uvijek lako da pronađu inspiraciju za poklon. Slažete se da je majica sa grbom omiljenog kluba provjereno dobar poklon. Ali idite korak dalje, i uz majicu birajte karte za utakmicu koju toliko čeka, ili obilazak stadiona omiljenog kluba. Malo je njih koji bi na ovakav poklon ostali ravnodušni.

Ako je vaš partner sportski tip koji aktivno vježba, nećete pogrešiti ako mu poklonite nešto od sportske opreme, poput rukavica za trening. Dobar izbor su i utezi, posebno ako rekreativno vježba kod kuće. A ako je rekreativac i u treniranju nogometa sa ekipom iz kvarta, dobra lopta će definitivno izazvati oduševljenje. Uz to, plaćeni termin za mali nogomet i ovo je poklon koji se ne zaboravlja. Ako želite pokloniti nešto značajno strastvenim ljubiteljima košarke, neke od tenisice za košarku sa potpisom poznatog košarkaša će vašem partneru dati do znanja da poznajete njegovu strast.

Za ljubitelje trčanja, birajte funkcionalnu opremu, vaš partner će to najviše cijeniti. Oprema koja ima u sebi određene tehnologije, olakšava napor i povećava performanse. A ukoliko je vaš muškarac suprotnost i više voli lagane, ležerne aktivnosti u gradu, moderna šilterica je ono što će sigurno voljeti. Ne samo da pruža zaštitu već i predstavlja sjajan modni dodatak svakoj urbanoj odjevnoj kombinaciji.

Ideja za idealan poklon je zaista bezbroj i samo ako malo razmislite, nećete pogrešiti. Tu smo da vam pomognemo i olakšamo vaš izbor, pa tako u našem web shop-u možete pronaći veliki izbor odjeće, obuće i opreme koju ćete pokloniti vašoj voljenoj osobi za Dan zaljubljenih.

Sport Vision

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!