Pretraži stranicu
ZADNJA SRIJEDA U MJESECU DONOSI NAJLUĐE POPUSTE!
Magazin
23.01.2023.
Magazin

ZADNJA SRIJEDA U MJESECU DONOSI NAJLUĐE POPUSTE!

23.01.2023.

Ove srijede svi ljubitelji sportske obuće, odjeće i opreme dolaze na svoje jer vas u Sport Vision trgovinama čeka 20% popusta za kupnju 2 ili više artikla odabranog nesniženog i već sniženog asortimana, dok te u trgovinama u Pula City Mallu, Metkoviću na adresi Splitska ulica 1, Hey Parks-u Zadar, Stop Shop Gospić, Supernova Varaždin te u Kaptol Centru i Retail Parku Branimirova u Zagrebu čeka 20% za 2 i 30% popusta za kupnju 3 ili više artikla odabranog nesniženog i već sniženog asortimana! 

Ove srijede požuri i u Sport Vision Outlete jer te na čak četiri outlet lokacije čekaju luda sniženja, WESTGATE Shopping City, Dugopolje i Mall Osijek donose 20% na cjelokupan nesniženi i već sniženi asortiman, a u Designer Outlet Croatia dodatnih 20% na SVE

Ne želiš lutati po centrima, onda požuri na Sport Vision web shop i kreni u svoju shopping avanturu! Čeka te do -30% i dodatnih 10% na izdvojenu ponudu!

Sve ljubitelje sporta i najnovijih trendova sportskog casual odijevanja posebno će razveseliti snižene cijene brandova kao što su adidas, NikeChampionEllesseLonsdaleSlazengerLottoUmbroKronos i mnogi drugih. Gotovo sav sportski asortiman ove srijede je na posebnim popustima.

Zaputi se u najbližu Sport Vision trgovinu u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Slavonskom Brodu, Dubrovniku, Šibeniku, Sisku, Đakovu, Požegi, Zadru, Karlovcu, Virovitici, Čakovcu, Puli, Vinkovcima, Zaboku, Osijeku, Dugopolju, Ludbregu, Gospiću, Metkoviću i Rakovici ili pogledaj ponudu na web shopu!

Iskoristi priliku za odličan shopping ove Sport Vision srijede! Vidimo se!

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.