Pretraži stranicu
Last minute blagdanski shopping u Sport Vision trgovinama!
Magazin
22.12.2021.
Magazin

Last minute blagdanski shopping u Sport Vision trgovinama!

22.12.2021.

Velika je sreća dobiti poklon, a još je veća darivati drage nam osobe. Prigoda za to imamo bezbroj, a jedna takva nam se bliži i s dolaskom najljepšeg doba godine uz koje vežemo neizostavnu blagdansku kupovinu za naše najmilije. Jer poklon ispod božićne jelke predstavlja znak pažnje, izaziva trenutak ispunjen radošću za onoga tko daje i tko prima poklon, ispunjava zadovoljstvom i još više zbližava ljude koji se daruju.

Blagdanska shopping groznica privodi se kraju, no za one koji su nešto ostavili i za zadnji tren, u Sport Vision trgovinama pripremili smo super popuste samo danas 24.12.! Kupnjom 2 odabrana nesnižena artikla ostvaruješ 20% popusta, dok kupnjom 3 ili više artikla ostvaruješ 30% popusta! Vidimo se na last minute shoppingu!! Listu trgovina pogledaj niže:

CCO WestCCO EastGarden Mall, Arena centarČakovecKarlovacSisakĐakovoDubrovnikŠibenikZadarPožegaVinkovciBjelovarKoprivnicaViroviticaCCO SplitMall of SplitSlavonski BrodTower Center Rijeka, King Cross , Plitvice Mall i Pula City Mall.

Pripremili smo ti super blagdanski shopping u Sport Vision Outletima na čak 4 lokacije: Dugopolje, Mall Osijek, Westgate shopping City i Designer Outlet Croatia. Super prilika za shopping čeka te do 24.12. uz bombastičnu 2+1 AKCIJU na cjelokupan asortiman. Pronađi svoje omiljene sportske brandove i obuci se od glave do pete za nove zimske avanture.

Vidimo se! 

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.