TOP 6 MODELA JAKNI KOJI ĆE SAVRŠENO PRATITI TVOJ STIL OVE JESENI I ZIME
Magazin
06.12.2021.
Magazin

TOP 6 MODELA JAKNI KOJI ĆE SAVRŠENO PRATITI TVOJ STIL OVE JESENI I ZIME

06.12.2021.

Početak prosinca i niže temperature nam najavljuju skori dolazak zime. Toplije zimske jakne su dio svakodnevnih kombinacija – bilo da su u pitanju ležerni i poslovni outfit, opuštanje, odlazak na trening ili planinarenje.

Ranije smo predstavili modele svjetskih brandova koje smo nosili tijekom cijele jeseni, a sada je vrijeme da vam predstavimo NEW IN modele muških i ženskih jakni koje se nalaze u našoj aktualnoj ponudi.

NORTH FACE RECYCLED MCMURDO – JAKNA ZA MUŠKARCE

Višenamjenska i topla  North Face Recycled Mcmurdo zimska jakna, napravljena od izuzetno mekane tkanine, otporne na vjetar, održat će vas suhim – čak i po velikom pljusku ili mećavi. DRYVENT™ - Dvoslojni materijal odbija vodu s površine i štiti od habanja, a unutarnji sloj uklanja vlagu iz zraka, čineći ovu jaknu vodootpornom, prozračnom te osigurava suhoću i toplinu. Isprobajte ovaj fantastičan model u Sport Vision trgovinama ili naručate online.

MONT ANARCHY JKT - ŽENSKA OUTDOOR JAKNA

Ove sezone, na velika vrata se vratio i brand Mont – i probudio posebne uspomene svim nostalgičarima, ali i osvojio simpatije nešto mlađe populacije.

Iz ponude izdvajamo žensku Mont Anarchy JKT outdoor jaknu koja će vam pružiti odličnu zaštitu tijekom hladnih dana. Punjenje od paperja osigurava posebnu toplinu i udobnost – a prepoznatljiv kroj i kvaliteta Mond branda će dati posebnu svježinu vašem stilu. Posebnu atraktivnost ovoj jakni daje i efektna visoka kragna koja pruža dodatnu pokrivenost. Svoju „Montericu“ potražite na policama Sport Vision trgovina ili naručite online.

HELLY HANSEN – KLASična jakna ZA MUŠKARCE

Bezvremenska i funkcionalna – Helly Hansen Alpha 3.0. jakna je jedan od omiljenih modela iz sezone u sezonu. Bilo da je nosite u svakodnevnim kombinacijama ili tokom planinarenja u hladnijim klimatskim uvjetima – ova jakna u svim uvjetima dokazuje svoju vrijednost. Topla i podesiva kapuljača, visoka kragna, patentno zatvaranje cijelom dužinom – samo su neke od dodatnih prednosti ove impresivne muške jakne iz Helly Hansen tvornice.

Ukoliko je i vaš izbor topla i udobna jakna, za aktivnosti na otvorenom ili/i casual outfite– Helly Hansen Alpha 3.0. jakna je pravi model za vas. Potražite je u Sport Vision trgovinama i online.

NIKE SPORTSWEAR TERMA-FIT ŽENSKA JAKNA ZA JESEN/ZIMU

Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series je ženska jakna, u bijeloj boji, u koju smo iskreno zaljubljeni. Na prvi pogled, osvojila nas je svojim standardnim fit krojem i grafikom na prednjoj strani, koja ovoj jakni daje prepoznatljiv Nike izgled. Posebno smo oduševljeni elastičnom pasicom sa Swoosh logom, na donjem dijelu jakne, koja podiže vaš izgled na viši nivo i daje vam poseban osjećaj udobnosti.

Njena vodootporna tkanina i izolacija od vanjskih uvjeta napravljena je u potpunosti od recikliranog poliestera dobivenog od plastičnih boca, dok Nike Therma-FIT tehnologija regulira prirodnu toplinu vašeg tijela kako bi vam osigurali osjećaj topline u hladnim danima.

Ovaj model je dostupan u crnoj i bijeloj boji.

CHAMPION NALIN – MUŠKA LIFESTYLE ZIMSKA JAKNA

Ako ste ljubitelj modernog, sportskog stila i tokom zimskih dana - Champion Nalin muška lifestyle jakna idealan je izbor za vas.

Na prvi pogled, našu pažnju je osvojio upečatljiv dizajn ovog modela, ali i njen kroj koji se završava točno na liniji kukova što doprinosi aerodinamičnom dizajnu ove jakne. Dvostruko zatvaranje osigurava toplinu u hladnim danima te ostavlja dojam kako nosite dvostruki sloj. Također omogućava lakšu prilagodbu vanjskim uvjetima.  Neizostavni detalji su i veliki džepovi sa strane koji vam omogućavaju da sigurno spremite ključeve ili mobitel.

Champion Nalin zimska jakna za muškarce je dostupna u atraktivnoj plavoj boji i možete je pronaći na policama Sport Vision trgovina i online.

adidas XPLORIC JAKNA

Sezonama unazad, ženske jakne su čest komad viđen u različitim i vrhunskim streetstyle kombinacijama. Iz naše ponude, posebno izdvajamo adidas Xploric jaknu  – žensku jaknu koja pruža ultimativan osjećaj topline i nosivosti tokom hladnijih dana. Unutrašnja topla postava, prostrani džepovi i duži kroj – samo su neki od razloga zašto je ovo model koje dame rado biraju i prilagođavaju svom stilu i različitim „zimskim“ prilikama. Osim toga – sintetička završnica, štiti od padalina i pomaže da ostanete suhi.

Ova fantastična adidas ženska jakna je u našoj ponudi dostupna u crnoj nijansi. Isprobajte ju u našim trgovinama ili naručite online.

Spremno dočekajte hladnije dane i zimske avanture! Izaberite model koji odgovara vašem stilu i aktivnostima. Posjetite najbližu Sport Vision trgovinu ili pogledajte ponudu online.

Slični članci

25.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
18.
Jul.
Ecovision
I posljednja etapa je preplivana! Saznaj više o samoj završnici ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
12.
Jul.
Novosti
S veseljem te virtualno grlimo i pozivamo da se pridružiš rođendanskom slavlju koje traje do kraja mjeseca!
09.
Jul.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
04.
Jul.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
04.
Jul.
Ecovision
Pogledajte kako je prošla druga od tri etape ovogodišnjeg projekta RokPoluotok!
02.
Jul.
Novosti
Pronađi nešto za sebe jer smo na odabranu ponudu artikala u Sport Vision trgovinama i na web shopu pripremili ČAK do -50% popusta!
02.
Jul.
Novosti
Najbolji osvajaju lopte s potpisom naših reprezentativaca Gvardiola, Pašalića i Sose!
27.
Jun.
Ecovision
Otkrij avanture Ribafisha i Sport Visiona s prve otplivane etape RokPoluotoka!
24.
Jun.
Novosti
Samo danas skokni do najlbliže Sport Vision trgovine i iskoristi priliku da uz sjajne novi par tenisica.