Pretraži stranicu
TOP 6 MODELA JAKNI KOJI ĆE SAVRŠENO PRATITI TVOJ STIL OVE JESENI I ZIME
Magazin
06.12.2021.
Magazin

TOP 6 MODELA JAKNI KOJI ĆE SAVRŠENO PRATITI TVOJ STIL OVE JESENI I ZIME

06.12.2021.

Početak prosinca i niže temperature nam najavljuju skori dolazak zime. Toplije zimske jakne su dio svakodnevnih kombinacija – bilo da su u pitanju ležerni i poslovni outfit, opuštanje, odlazak na trening ili planinarenje.

Ranije smo predstavili modele svjetskih brandova koje smo nosili tijekom cijele jeseni, a sada je vrijeme da vam predstavimo NEW IN modele muških i ženskih jakni koje se nalaze u našoj aktualnoj ponudi.

NORTH FACE RECYCLED MCMURDO – JAKNA ZA MUŠKARCE

Višenamjenska i topla  North Face Recycled Mcmurdo zimska jakna, napravljena od izuzetno mekane tkanine, otporne na vjetar, održat će vas suhim – čak i po velikom pljusku ili mećavi. DRYVENT™ - Dvoslojni materijal odbija vodu s površine i štiti od habanja, a unutarnji sloj uklanja vlagu iz zraka, čineći ovu jaknu vodootpornom, prozračnom te osigurava suhoću i toplinu. Isprobajte ovaj fantastičan model u Sport Vision trgovinama ili naručate online.

MONT ANARCHY JKT - ŽENSKA OUTDOOR JAKNA

Ove sezone, na velika vrata se vratio i brand Mont – i probudio posebne uspomene svim nostalgičarima, ali i osvojio simpatije nešto mlađe populacije.

Iz ponude izdvajamo žensku Mont Anarchy JKT outdoor jaknu koja će vam pružiti odličnu zaštitu tijekom hladnih dana. Punjenje od paperja osigurava posebnu toplinu i udobnost – a prepoznatljiv kroj i kvaliteta Mond branda će dati posebnu svježinu vašem stilu. Posebnu atraktivnost ovoj jakni daje i efektna visoka kragna koja pruža dodatnu pokrivenost. Svoju „Montericu“ potražite na policama Sport Vision trgovina ili naručite online.

HELLY HANSEN – KLASična jakna ZA MUŠKARCE

Bezvremenska i funkcionalna – Helly Hansen Alpha 3.0. jakna je jedan od omiljenih modela iz sezone u sezonu. Bilo da je nosite u svakodnevnim kombinacijama ili tokom planinarenja u hladnijim klimatskim uvjetima – ova jakna u svim uvjetima dokazuje svoju vrijednost. Topla i podesiva kapuljača, visoka kragna, patentno zatvaranje cijelom dužinom – samo su neke od dodatnih prednosti ove impresivne muške jakne iz Helly Hansen tvornice.

Ukoliko je i vaš izbor topla i udobna jakna, za aktivnosti na otvorenom ili/i casual outfite– Helly Hansen Alpha 3.0. jakna je pravi model za vas. Potražite je u Sport Vision trgovinama i online.

NIKE SPORTSWEAR TERMA-FIT ŽENSKA JAKNA ZA JESEN/ZIMU

Nike Sportswear Therma-FIT Repel Classic Series je ženska jakna, u bijeloj boji, u koju smo iskreno zaljubljeni. Na prvi pogled, osvojila nas je svojim standardnim fit krojem i grafikom na prednjoj strani, koja ovoj jakni daje prepoznatljiv Nike izgled. Posebno smo oduševljeni elastičnom pasicom sa Swoosh logom, na donjem dijelu jakne, koja podiže vaš izgled na viši nivo i daje vam poseban osjećaj udobnosti.

Njena vodootporna tkanina i izolacija od vanjskih uvjeta napravljena je u potpunosti od recikliranog poliestera dobivenog od plastičnih boca, dok Nike Therma-FIT tehnologija regulira prirodnu toplinu vašeg tijela kako bi vam osigurali osjećaj topline u hladnim danima.

Ovaj model je dostupan u crnoj i bijeloj boji.

CHAMPION NALIN – MUŠKA LIFESTYLE ZIMSKA JAKNA

Ako ste ljubitelj modernog, sportskog stila i tokom zimskih dana - Champion Nalin muška lifestyle jakna idealan je izbor za vas.

Na prvi pogled, našu pažnju je osvojio upečatljiv dizajn ovog modela, ali i njen kroj koji se završava točno na liniji kukova što doprinosi aerodinamičnom dizajnu ove jakne. Dvostruko zatvaranje osigurava toplinu u hladnim danima te ostavlja dojam kako nosite dvostruki sloj. Također omogućava lakšu prilagodbu vanjskim uvjetima.  Neizostavni detalji su i veliki džepovi sa strane koji vam omogućavaju da sigurno spremite ključeve ili mobitel.

Champion Nalin zimska jakna za muškarce je dostupna u atraktivnoj plavoj boji i možete je pronaći na policama Sport Vision trgovina i online.

adidas XPLORIC JAKNA

Sezonama unazad, ženske jakne su čest komad viđen u različitim i vrhunskim streetstyle kombinacijama. Iz naše ponude, posebno izdvajamo adidas Xploric jaknu  – žensku jaknu koja pruža ultimativan osjećaj topline i nosivosti tokom hladnijih dana. Unutrašnja topla postava, prostrani džepovi i duži kroj – samo su neki od razloga zašto je ovo model koje dame rado biraju i prilagođavaju svom stilu i različitim „zimskim“ prilikama. Osim toga – sintetička završnica, štiti od padalina i pomaže da ostanete suhi.

Ova fantastična adidas ženska jakna je u našoj ponudi dostupna u crnoj nijansi. Isprobajte ju u našim trgovinama ili naručite online.

Spremno dočekajte hladnije dane i zimske avanture! Izaberite model koji odgovara vašem stilu i aktivnostima. Posjetite najbližu Sport Vision trgovinu ili pogledajte ponudu online.

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!