Pretraži stranicu
MODELI POZNATIH BRANDOVA KOJE ĆEMO SIGURNO NOSITI CIJELE JESENI
Magazin
21.09.2021.
Magazin

MODELI POZNATIH BRANDOVA KOJE ĆEMO SIGURNO NOSITI CIJELE JESENI

21.09.2021.

Jesen nam polako kuca na vrata. Ispratili smo ovogodišnje ljetne trendove i polako se opraštamo od ljetnih dana i tropskih stylinga. Naš svakodnevni look postaje sve „slojevitiji“, temperature su niže i pravo je vrijeme da vam predstavimo komade iz naše nove kolekcije koje smo za vas pripremili za ovu sezonu.

OD GLAVE DO PETE – MODERAN ELLESSE LOOK ZA MUŠKARCE

Ellesse Premium majica s kapuljačom nudi klasičan, sportski stil – koji većina muške populacije izuzetno preferira. Ugodna tkanina i komforan kroj čine je idealnim komadom za svaki dan.

Elastične gume na rukavima i pojasu nude udobnost i ugodno pristajanje, dok podesiva kapuljača pruža toplinu. Uz ovu majicu s kapuljačom možete kombinirati i Ellesse majicu kratkih rukava u istoj boji. Bilo da se odlučite za udoban donji dio trenirke iz nove Ellesse kolekcije za muškarce ili hlače – dobar styling je zagarantiran.

 

ADIDAS FARM KOMADI ZA NEUSTRAŠIVE DAME

Ove jeseni, očitujte svoju odvažnost i energiju, noseći efektne komade iz nove adidas FARM RIO kolekcijeInspirirane prirodom i divljim cvijećem, živopisne grafike adidas odjevnih komada iz spomenute kolekcije, istaknut će vas u masi i razvedriti čak i najtmurniji jesenji dan. Suptilan adidas-ov potpis je na rukavima ovih komada, u vidu prepoznatljive 3 linije.

Fantastičan šuškavacpulover tajice iz adidas FARM RIO kolekcije, koje izdvajamo iz ponude, su nas potpuno oduševili, a sigurni smo da će i vas.

U BOJAMA JESENI – UDOBNA ADIDAS KOMBINACIJA ZA MUŠKARCE

Osjetite poseban komfor i osvježite svoj stil u novoj adidas majici s kapuljačom za muškarce s ultra-efektnom bojom. Mušku ekipu su posebno oduševili podesiva kapuljača i duboki džep. Ono što se ističe kao prednost za malo hladnije dane je topla postava izrađena od pamučne vune.

CHAMPION KOMBINACIJA ZA MODERNE DAME

Comfy majica i hlače – kombinacija s kojom ne možete pogriješiti. Champion dizajnerski tim nam ove sezone predstavlja inoviranu kolekciju, iz koje posebno izdvajamo žensku majicu bez kragne URBAN LADY, dostupnu u bež boji. Njena jednostavnost i širi kroj, savršeno se kombinira s efektnim dizajnom hlača iz iste kolekcije.

Champion noviteti vas čekaju u našim trgovinama, a možete ih pogledati i online.

ELLESSE LOOK ZA DAME KOJIM ZADRŽAVAMO LJETO

Još uvijek se ne možemo pomiriti s činjenicom da ljeto odlazi– i želimo da ga zadržimo, barem tako što i dalje biramo i nosimo odjeću ljetnog kolorita. Iz nove Ellesse ženske kolekcije, posebno izdvajamo ružičastu Heritage majicu s kapuljačom, „ukrašenu“ sitnim ispisima prepoznatljivog Ellesse logotipa. Kombinirajte je s jednobojnim donjim dijelom iz iste kolekcije i ponesite ljetni vibe – posebno kada je tmuran jesenski dan.

 

ADIDAS TERREX TENISICE – FAVORIT MUŠKE EKIPE SEZONAMA UNAZAD

Vežite tenisice i krenite u avanturu! adidas TERREX R3 GTX muške tenisice, primarno su kreirane za planinarenje, ali potpuno podržavaju multi-sportske outdoor avanture. Pješačite, osvajajte planinske vrhove, čak i kada je vrijeme kišovito i budite bez brige jer GORE-Tex materijal će osigurati da vaša stopala ostanu suha. Svoj adidas Terrex par tenisica potražite na policama naših trgovina ili pogledajte ponudu online.

ADIDAS ADVANTAGE TENISICE – klasika, sofisticiranost i dašak „divljine“

Zagrlite prirodu u novim adidas Grand Court tenisicamaGornjište od glatke kože, daje ovim tenisicama sofisticiran klasičn dizajna inspiriran izgledom modela iz 70-ih. One su spoj retro nasljeđa i modernih detalja, što ih čini idealnim za nošenje u svakoj prilici. Uložak od Cloudfoam Comfort pjene čini da svaki korak bude udoban, dok gumeni potplat osigurava stabilnost i dugotrajnost tenisica.

Ovo je samo mali dio nove jesenske kolekcije koja se nalazi u našoj ponudi. Tokom jeseni, za vas smo spremiti mnoštvo noviteta za koje smo sigurni da će vas oduševiti.

Prošetajte do naše najbliže trgovine ili pogledajte ponudu online.

 

Sport Vision team

 

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!