Pretraži stranicu
ISPROBALI SMO NIKE AIR ZOOM SUPERREP 2, TENISICE ZA HIIT TRENINGE
Magazin
11.03.2021.
Magazin

ISPROBALI SMO NIKE AIR ZOOM SUPERREP 2, TENISICE ZA HIIT TRENINGE

11.03.2021.

HIIT (treninzi visokog intenziteta) nikada nisu bili popularniji. Tajna njihove popularnosti ne krije se samo u intervalima, koji vremenski ne traju dugo, a zahtijevaju potpunu eksplozivnost, već i u tome što ovaj tip treninga daje fenomenalne rezultate na duge vremenske staze.

Sagledavši sve veću potražnju za tim tipom treninga, koji je potpunu ekspanziju doživio tokom lockdown-a (vjerujemo da su se susjedi već navikli na buku koja dolazi iz vašeg stana), dizajneri brenda Nike predstavili su novi model tenisica za HIIT treninge – Air Zoom SuperRep 2. Imali smo ih priliku isprobati i evo naših utisaka.

Zašto su Nike Air Zoom SuperRep 2 idealne tenisice za HIIT treninge?

Druga verzija SuperRep tenisica, koja je u našoj ponudi dostupna samo u veličinama za muškarce, među zaljubljenicima u fitnes izdvojila se po dvjema unaprjeđenim performansama, koje omogućavaju još bolji fit: potpuno prilagodljivim jezikom u burito stilu i prostranijem prednjem dijelu.

Prilagodljiv jezik tenisice je tu da vam omogući savršeno prianjanje stopala, čime se povećava udobnost, jer tenisice praktično i ne osjećate na nozi. Prostraniji prednji dio ostavlja sasvim dovoljno prostora stopalu prilikom brzih i naglih promjena pokreta koje su i te kako svojstvene HIIT treninzima.

Nike Air Zoom SuperRep 2 tenisice primer su neprikosnovenog modela koji je dizajniran tako da prati moderne trendove u svijetu fitnesa i sporta, te da samim tim bude najvažnija podrška sportašima prilikom svakog specifičnog pokreta. Zbog toga je originalna SuperRep tehnologija, koja je majstorski upotpunjena Zoom Air jedinicama u prednjem dijelu, ovoga puta unaprijeđena tako da omogući neometane skokove, lateralna kretanja i fleksibilnost prilikom svakog treninga, a naročito burpee break-a, mnogima omiljene „vježbe ubojice“.

Komfor, dugotrajnost i fleksibilnost nisu jedini benefiti koje će vam donijeti ovaj model. Potpuna podrška i stabilnost podjednako su značajni za treninge visokog intenziteta, naročito kod vježbi koje zahtijevaju brze i oštre skokove.

Masivna Zoom Air Jedinica štiti stopala prilikom svakog pritiska na njima. Ona omogućava i maksimalni povrat energije, čime je besprijekorna eksplozivnost zagarantirana.

Široki potplat novih SuperRep tenisica, bočna ojačanja i ploča koja se prostire cijelom dužinom potplata pružaju potpunu stabilnost prilikom svake promjene pravca.

Fleksibilnost prilikom izvođenja vježbi s osloncem na podu zagarantirana je dubokim izrezima na potplatu, smještenim točno ispod prstiju. Zbog tog malog, ali veoma značajnog detalja, ove tenisice omogućit će vam neometano izvođenje vježbi kao što su plank, burpee ili mountain climbers.

Iako će ljubitelje svedene estetike na prvi pogled možda odbiti glomazan dizajn ovog modela, naročito zato što govorimo o muškoj tenisici, ne sumnjamo da će ih iznenaditi njena futuristička estetika i činjenica da izgleda mnogo bolje uživo nego na fotografijama.

Nike Air Zoom SuperRep 2 možete pronaći u našim trgovinama ili naručiti online.

Sport Vision tim

Slični članci

25.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
22.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
D-TJEDAN donosi 10% popusta!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!