Pretraži stranicu
VJEŽBAJTE KOD KUĆE: Trening od 30 minuta kojim ćete sagorjeti sve kalorije
Magazin
07.01.2021.
Magazin

VJEŽBAJTE KOD KUĆE: Trening od 30 minuta kojim ćete sagorjeti sve kalorije

07.01.2021.

Tko god kaže da se nije prejedao tokom praznika, slagao je. Čast izuzecima! Da ne bi bilo osjećaja grižnje savjesti i da biste se što prije vratili u formu koju ste imali prije praznika, preporučujemo vam da već danas počnete sagorijevati unesene kalorije. Neće vam biti lako, ali smo sigurni da ćete se osjećati mnogo bolje onog trenutka kada obučete opremu za trening i odradite prvu seriju vježbi.

U tom duhu, danas smo za vas pripremili pravu fitnes poslasticu – 30-minutni HIIT trening koji možete raditi kod kuće, a tokom kojeg ćete sagorjeti i slatkiše, i francusku salatu, i sve druge poslastice u kojima ste uživali prethodnih dana.

Trening obuhvaća tri seta vježbi različitog trajanja. Prvi set vježbi služi da se dobro zagrijete za trening, drugi set obuhvaća HIIT trening za cijelo tijelo, dok je u trećem setu fokus na gornjem dijelu tijela, ali to ne znači da će i vaši ostali mišići biti zapostavljeni.

Nećemo vas više držati u neizvjesnosti – ovo je 30-minutni HIIT trening za cijelo tijelo. Nemojte se zavarati to što vježbe pokazuje svjetski poznata fitness influencerica Pamela Reif – trening je podjednako namijenjen i muškarcima i ženama.

Prvi set vježbi – FUNNY FULL BODY WARM UP

Uz taktove pjesme Funny, prvi set obuhvaća vježbe za zagrijavanje cijelog tijela koje će vas dobro oznojiti i pokrenuti. Čučnjevi, plank jumps, uz vježbe istezanja čine ovaj 4-minutni warm up dio kompliciranijim nego što na prvi pogled izgleda.

Video >> https://www.youtube.com/watch?v=kBrG5IVGO6o

 

Drugi set vježbi – 15 MIN FULL BODY HIIT WORKOUT

Sada kada ste se dobrano zagrijali i malo oraspoložili uz taktove dobre muzike, došlo je vrijeme za sagorijevanje kalorija – mnogo kalorija! Drugi set traje svega 15 minuta, mada će vam djelovati kao da traje čitavu vječnost. U zavisnosti od težine, visine i fizičke forme, sagorjet ćete u prosjeku između 80 do 150kcal. Nije vam potrebna bilo kakva dodatna oprema, osim podloge za vježbanje.

Trening radite bez pauza između vježbi (ukoliko osjetite potrebu, naravno, možete napraviti kratku pauzu), dok vas tokom narednih 15 minuta čekaju iskoraci, burpiji, čučnjevi i skok-čučnjevi, različite varijacije planka uz brojne druge vježbe visokog intenziteta. Da li ste spremni? Krećemo!

Video >> https://www.youtube.com/watch?v=1skBf6h2ksI

 

Treći set vježbi – 10 MIN UPPER BODY WORKOUT

Trening koji slijedi traje 10 minuta, tokom kojih je fokus na gornjem dijelu tijela, točnije na mišićima ramena, grudi i leđa. I on se radi bez pauza i obuhvaća različite verzije sklekova, izdržaja i drugih varijacija dobro poznatih vježbi zahvaljujući kojima ćete oblikovati mišiće gornjeg dijela tijela.


Video >>https://www.youtube.com/watch?v=eBnSe3CIPn4

 

Tko bi rekao da 30 minuta može biti tako intenzivno, zar ne? Opremite se za svoj sljedeći trening kvalitetnim asortimanom, a kompletnu ponudu opreme pronađite u našim trgovinama ili naručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

19.
Apr.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN-ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.