Pretraži stranicu
VJEŽBAJTE KOD KUĆE: Trening od 30 minuta kojim ćete sagorjeti sve kalorije
Magazin
07.01.2021.
Magazin

VJEŽBAJTE KOD KUĆE: Trening od 30 minuta kojim ćete sagorjeti sve kalorije

07.01.2021.

Tko god kaže da se nije prejedao tokom praznika, slagao je. Čast izuzecima! Da ne bi bilo osjećaja grižnje savjesti i da biste se što prije vratili u formu koju ste imali prije praznika, preporučujemo vam da već danas počnete sagorijevati unesene kalorije. Neće vam biti lako, ali smo sigurni da ćete se osjećati mnogo bolje onog trenutka kada obučete opremu za trening i odradite prvu seriju vježbi.

U tom duhu, danas smo za vas pripremili pravu fitnes poslasticu – 30-minutni HIIT trening koji možete raditi kod kuće, a tokom kojeg ćete sagorjeti i slatkiše, i francusku salatu, i sve druge poslastice u kojima ste uživali prethodnih dana.

Trening obuhvaća tri seta vježbi različitog trajanja. Prvi set vježbi služi da se dobro zagrijete za trening, drugi set obuhvaća HIIT trening za cijelo tijelo, dok je u trećem setu fokus na gornjem dijelu tijela, ali to ne znači da će i vaši ostali mišići biti zapostavljeni.

Nećemo vas više držati u neizvjesnosti – ovo je 30-minutni HIIT trening za cijelo tijelo. Nemojte se zavarati to što vježbe pokazuje svjetski poznata fitness influencerica Pamela Reif – trening je podjednako namijenjen i muškarcima i ženama.

Prvi set vježbi – FUNNY FULL BODY WARM UP

Uz taktove pjesme Funny, prvi set obuhvaća vježbe za zagrijavanje cijelog tijela koje će vas dobro oznojiti i pokrenuti. Čučnjevi, plank jumps, uz vježbe istezanja čine ovaj 4-minutni warm up dio kompliciranijim nego što na prvi pogled izgleda.

Video >> https://www.youtube.com/watch?v=kBrG5IVGO6o

 

Drugi set vježbi – 15 MIN FULL BODY HIIT WORKOUT

Sada kada ste se dobrano zagrijali i malo oraspoložili uz taktove dobre muzike, došlo je vrijeme za sagorijevanje kalorija – mnogo kalorija! Drugi set traje svega 15 minuta, mada će vam djelovati kao da traje čitavu vječnost. U zavisnosti od težine, visine i fizičke forme, sagorjet ćete u prosjeku između 80 do 150kcal. Nije vam potrebna bilo kakva dodatna oprema, osim podloge za vježbanje.

Trening radite bez pauza između vježbi (ukoliko osjetite potrebu, naravno, možete napraviti kratku pauzu), dok vas tokom narednih 15 minuta čekaju iskoraci, burpiji, čučnjevi i skok-čučnjevi, različite varijacije planka uz brojne druge vježbe visokog intenziteta. Da li ste spremni? Krećemo!

Video >> https://www.youtube.com/watch?v=1skBf6h2ksI

 

Treći set vježbi – 10 MIN UPPER BODY WORKOUT

Trening koji slijedi traje 10 minuta, tokom kojih je fokus na gornjem dijelu tijela, točnije na mišićima ramena, grudi i leđa. I on se radi bez pauza i obuhvaća različite verzije sklekova, izdržaja i drugih varijacija dobro poznatih vježbi zahvaljujući kojima ćete oblikovati mišiće gornjeg dijela tijela.


Video >>https://www.youtube.com/watch?v=eBnSe3CIPn4

 

Tko bi rekao da 30 minuta može biti tako intenzivno, zar ne? Opremite se za svoj sljedeći trening kvalitetnim asortimanom, a kompletnu ponudu opreme pronađite u našim trgovinama ili naručite online.

Sport Vision tim

Slični članci

11.
Jun.
Akcija u Sport Vision-u
D-UTORAK ti donosi -20% popusta!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
07.
Jun.
Katalog
Dobrodošli u Sport Vision katalog. Vrijeme je da pogledate što Vam sve donosi međusezonski popust u Sport Vision trgovinama i online.
06.
Jun.
Nogomet
Vatreni si navijač i želiš jedinstvenu priliku za potpis i fotku naših Vatrenih? Samo 6.6.2024. požuri u Sport Vision i ispuni si želju!
05.
Jun.
Nogomet
Vatreni navijači! Još uvijek niste spremni za nadolazeći EURO 2024? Ne brinite! Sport Vision i HNS pobrinuli su se da se kompletno opremite za lu...
27.
May.
Akcija u Sport Vision-u
29. svibnja posljednja je srijeda u mjesecu što je znak da posjetite Sport Vision trgovine jer vam Sport Vision Srijeda donosi jedinstvenu akci...
23.
May.
Akcija u Sport Vision-u
ZABIN ČETVRTAK donosi 10% i 20% popusta!
17.
May.
Ecovision
Nova sportsko-edukativna avantura profesora geografije i food blogera Domagoja Jakopovića Ribafisha počinje 23. lipnja održavanjem radionica diljem istočne o...
16.
May.
Novosti
Naša outdoor ponuda je postala bogatija za još jedan novi brend. Predstavljamo vam Mammut - ime koje je već desetljećima dobro poznato u svijet...
14.
May.
Ecovision
Od 22. do 30. travnja Sport Vision uspješno je prikupio 5000 € za udrugu RokOtok za čišćenje obale i podmorja.