Pretraži stranicu
APSOLUTNI TRENDOVI SEZONE: Omiljeni odjevni komadi za jesen
Magazin
05.10.2020.
Magazin

APSOLUTNI TRENDOVI SEZONE: Omiljeni odjevni komadi za jesen

05.10.2020.

Nismo bili spremni za ovako brz dolazak jeseni, naročito kada govorimo o niskim temperaturama, ali to svakako ne znači da su nas one dočekale nespremnim kada govorimo o odjevnim komadima za jesen. Našu novu kolekciju odavno smo upotpunili apsolutnim trendovima sezone, pa vam danas otkrivamo omiljene odjevne komade za predstojeće jesenske dane.

Hoodie kao must statement detalj u svakoj jesenjoj kombinaciji

Moramo priznati da smo hoodie majice oduvijek obožavali nositi zbog njihove udobnosti, mekoće i topline koju nam pružaju s prvim jesenskim danima. Međutim, čini se da se više nego ikada prije hoodie majice nose kao statement modni detalj svake odjevne kombinacije, pa nema sumnje da se mogu smatrati must-have komadom i ove jeseni. Ne birajte ih samo za trening, već i za svakodnevna izdanja, kako biste njima „obojili“ ili jednostavno učinili ljepšim hladne dane.

 

Tenisice za trening – jer vrijeme je za povratak sportu

Vrijeme je da se vratimo sportskim aktivnostima i redovnim treninzima. U jednom od prethodnih blogova skrenuli smo vam pažnju na YouTube treninge koje možete raditi i kod kuće, ali ako preferirate teretanu, definitivno za sebe trebate pronaći adekvatne tenisice za trening. Naš apsolutni favorit ovoga puta su muški model Under Armour TriBase Reign 2 koji, uz nevjerojatnu udobnost i odličnu stabilnost, ljubiteljima treninga pruža savršenu podršku čak i prilikom najtežih treninga.

 

Tajice ili donji dio trenerke – udobnost je imperativ

U grupu odjevnih komada koji su se uvukli u naše garderobe i postali dio svakodnevnih izdanja, barem kada je riječ o ženama, ubrajaju se i tajice i donji dijelovi trenerki. Njihovu novu-staru namjenu, ali i promjene u modnim tokovima, prepoznali su i dizajneri poznatih brendova, pa su za ovu jesen pripremili i više nego atraktivne modele – u efektnim bojama i s upečatljivim printovima. Bilo da ih birate za trening ili svaki dan – udobnost je imperativ i to obavezno imajte na umu.

 

Uživajte u jesenjim danima – iskoristite ih na pravi način i u pravoj garderobi!

Sport Vision tim

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
29.
Feb.
Trčanje
Otkrivamo koje su to inovacije i prednosti ovih tenisica u odnosu na prethodne i zbog čega ćete ih zavoljeti već na prvi korak.
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!