Pretraži stranicu

Zamjena veličine i zamjena artikla za drugi

Ukoliko ste nakon prijema probali artikal i utvrdili da Vam velicina ne odogvara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem besplatnog broja telefona 0800 003 004 ili nam pošaljite email na adresu: online@sportvision.rs. Neophodno je da u tom trenutku imate pored sebe broj računa/otpremnice i da nam saopštite šifru artikla i veličinu koja bi Vam odgovarala.

Takodje ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem besplatnog broja telefona 0800 003 004 ili nam pošaljite email na adresu: online@sportvision.rs Vaš broj računa/otpremnice i šifru i veličinu artikla za koji želite da zamenite prvobitno poručeni artikal.

Nakon toga, vrši se fizička provera u kom maloprodajnom objektu je dostupna željena veličina, odnosno zeljeni artikal nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Sport Vision.

Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen, odnosno prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju.
 

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.


Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.