Traka za zapešće

po stranici
kids-boys
kids-girls
unisex
6 proizvoda
Pročitajte

Čovjek ima od dva do četiri milijuna znojnih žlijezda čija je funkcija pojačana tijekom treninga, odnosno bavljenja bilo kojom tjelesnom aktivnošću. Uloga ovih žlijezdi je zaista velika, jer one doprinose reguliranju temperature tijela, ali i izbacivanju toksina, zbog čega se znojenje smatra procesom koji donosi brojne blagodati našem organizmu. Ipak, znoj tijekom treninga ili natjecanja zna i te kako zasmetati. Upravo tada naše „miljenice“ postaju trake za zapešće.

U ponudi Sport Vision Online Shop-a se, stoga, mogu pronaći trake za glavu i trake za ruke, za muškarce i za žene. One su, kao što to dolikuje, prilagođene različitim sportašima, pa se tako mogu pronaći trake za tenisače, trake za košarkaše, ali i trake za trening. Svaka od njih izrađena je od materijala koji upijaju znoj i doprinose lakšem funkcioniranju na terenu ili u teretani. Pored trake za zapešće, tijekom treninga uvijek dobro dođu i ručnici, dok su kape još jedan detalj koji doprinosi lakšem ispravanju znoja.

Veliku ulogu u ovom procesu ima i sportska odjeća, koja treba biti prilagođena naporu koje tijelo trpi tijekom svake tjelesne aktivnosti, te da ne upija vlagu i ne doprinosi još jačem znojenju. I trake za zapešće, ali i sportsku odjeću već sada možete naručiti na Sport Vision Online Shop-u. Pronađite varijante koje su za vas najprihvatljivije i uživajte u treningu od početka do samog kraja.