Pretraži stranicu
Sport i zdravlje – neodvojivi pojmovi!
Novosti
06.04.2018.
Novosti

Sport i zdravlje – neodvojivi pojmovi!

06.04.2018.

U subotu, 7.4.2018. obilježava se Svjetski dan zdravlja. Stvoren s ciljem da probudi svijest o zdravlju, ovaj se dan obilježava u cijelom svijetu od 1950. godine.
Ono što se od zdravlja nikako ne može odvojiti sigurno je sport i općenito aktivno bavljenje fizičkom aktivnošu. Iako su učinci sporta na zdravlje, već odavno poznati i dokazani, većina se sportom ne bavi u dovoljnoj količini.


Jedan od razloga često je i odabir aktivnosti koja bi baš tebi najviše koristila i koja bi ti bila zabavna. Zato smo se odlučili potaknuti te na jednu od 5 čestih aktivnosti kako bi za svoje zdravlje donijeli pravu odluku. Za ove smo kategorije pripremili posebne liste proizvoda na koje možeš ostvariti 20% popusta unosom koda #zdravlje.

•    Trčanje – glavne prednosti već znaš: jačaš tijelo i povećavaš kondiciju, ali znaš li da osim toga u velikoj mjeri jačaš kapacitet pluća? Trčanje je super izbor jer možeš početi tempom koji ti odgovara, a u svakom trenu može biti izazovno. Ovdje  se nalazi ponuda koja će te zanimati.
•    Trening – bez obzira o kakvom se treningu radi, fitness, aerobic, teretana i slično, dokazano je da ćeš osim koristi za fizički izgled i zdravlje, veliku stvar napraviti za razinu svoje energije kao i za smanjenje umora i depresije. Provjeri ponudu koju smo pripremili za trening.
•    Košarka – sport za koji sigurno znaš, ali ti možda ne padne na pamet razina koordinacije i motoričke sposobnosti koje su potrebne. Upravo su to elementi na kojima ćeš osjetiti razliku nakon nekoliko mjeseci aktivnog bavljenja košarkom. Ponuda je ovdje.  
•    Nogomet – od mnogih prednosti koje tvoje tijelo može uživati od bavljenja nogometom, stvaranje nevjerojatne razine izdržljivosti svakako je jedna od najvažnijih. Timski je sport, što u velikoj mjeri utječe i na psihičko zdravlje. Ponuda za nogometaše i nogometašice nalazi se ovdje.
•    Šetnja – ako ti sve ovo zvuči previše ili misliš da nisi spreman ili spremna za nešto od gore navedenog, počni šetati. Odredi svoj tempo i svaki dan napravi malo više, uskoro će ti šetnja postati najbolja navika koju možeš stvoriti, tvoje će tijelo ojačati, raspoloženje će se popraviti, a šansa da razviješ mnoge bolesti drastično će se smanjiti. Ovdje se nalazi ponuda za tebe.

Posebna akcija s 20% popusta odnosi se na odabranu ponudu i nadamo se da će ti pomoći da se odlučiš bavljenje sportom. Akcija traje do nedjelje u ponoć i samo je na webu tako da požuri.


Najbolje odluke donose se odmah!

 

Slični članci

17.
Jun.
Novosti
Od 17. lipnja do 17. srpnja posjeti West Gate jer smo pripremili rasprodaju na SAV asortiman do -50% popusta!
17.
Jun.
Novosti
Od 17.6. do 17.7. posjeti Sport Vision Mall Osijek i Dugopolje Orbico centar i pronađi nešto za sebe na specijalnoj akciji od 9,99€!
07.
Jun.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
16.
May.
Novosti
Naša outdoor ponuda je postala bogatija za još jedan novi brend. Predstavljamo vam Mammut - ime koje je već desetljećima dobro poznato u svijet...
02.
May.
Novosti
U Sport Vision trgovinama od 2. do 12. svibnja uz kupnju 2 ili više artikala punih i sniženih cijena odabranog asortimana očekuje te -30% popusta...
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
19.
Mar.