radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30 €

3 do 5 radnih dana

besplatno preuzimanje u trgovini

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

Novosti
06.04.2018.

Sport i zdravlje – neodvojivi pojmovi!

U subotu, 7.4.2018. obilježava se Svjetski dan zdravlja. Stvoren s ciljem da probudi svijest o zdravlju, ovaj se dan obilježava u cijelom svijetu od 1950. godine.
Ono što se od zdravlja nikako ne može odvojiti sigurno je sport i općenito aktivno bavljenje fizičkom aktivnošu. Iako su učinci sporta na zdravlje, već odavno poznati i dokazani, većina se sportom ne bavi u dovoljnoj količini.


Jedan od razloga često je i odabir aktivnosti koja bi baš tebi najviše koristila i koja bi ti bila zabavna. Zato smo se odlučili potaknuti te na jednu od 5 čestih aktivnosti kako bi za svoje zdravlje donijeli pravu odluku. Za ove smo kategorije pripremili posebne liste proizvoda na koje možeš ostvariti 20% popusta unosom koda #zdravlje.

•    Trčanje – glavne prednosti već znaš: jačaš tijelo i povećavaš kondiciju, ali znaš li da osim toga u velikoj mjeri jačaš kapacitet pluća? Trčanje je super izbor jer možeš početi tempom koji ti odgovara, a u svakom trenu može biti izazovno. Ovdje  se nalazi ponuda koja će te zanimati.
•    Trening – bez obzira o kakvom se treningu radi, fitness, aerobic, teretana i slično, dokazano je da ćeš osim koristi za fizički izgled i zdravlje, veliku stvar napraviti za razinu svoje energije kao i za smanjenje umora i depresije. Provjeri ponudu koju smo pripremili za trening.
•    Košarka – sport za koji sigurno znaš, ali ti možda ne padne na pamet razina koordinacije i motoričke sposobnosti koje su potrebne. Upravo su to elementi na kojima ćeš osjetiti razliku nakon nekoliko mjeseci aktivnog bavljenja košarkom. Ponuda je ovdje.  
•    Nogomet – od mnogih prednosti koje tvoje tijelo može uživati od bavljenja nogometom, stvaranje nevjerojatne razine izdržljivosti svakako je jedna od najvažnijih. Timski je sport, što u velikoj mjeri utječe i na psihičko zdravlje. Ponuda za nogometaše i nogometašice nalazi se ovdje.
•    Šetnja – ako ti sve ovo zvuči previše ili misliš da nisi spreman ili spremna za nešto od gore navedenog, počni šetati. Odredi svoj tempo i svaki dan napravi malo više, uskoro će ti šetnja postati najbolja navika koju možeš stvoriti, tvoje će tijelo ojačati, raspoloženje će se popraviti, a šansa da razviješ mnoge bolesti drastično će se smanjiti. Ovdje se nalazi ponuda za tebe.

Posebna akcija s 20% popusta odnosi se na odabranu ponudu i nadamo se da će ti pomoći da se odlučiš bavljenje sportom. Akcija traje do nedjelje u ponoć i samo je na webu tako da požuri.


Najbolje odluke donose se odmah!

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

07.
Oct.
2022.
Novosti
Nova razina brzine i udobnosti! 
06.
Oct.
2022.
Novosti
Cijeli asortiman snižen je do outlet cijena!
03.
Oct.
2022.
Novosti
U zagrebačkom Vintage Industrial Pubu održana je press konferencija povodom završetka treće faze plivanja projekta #RokOtok do svih 50 hrvatskih nasel...