Pretraži stranicu
OSJETI NAVIJAČKU ATMOSFERU U OSIJEKU!
OSJETI NAVIJAČKU ATMOSFERU U OSIJEKU!
Novosti
11.10.2023.
Novosti

OSJETI NAVIJAČKU ATMOSFERU U OSIJEKU!

11.10.2023.

Hrvatski nogometni savez i grad Osijek organizirat će fan zonu uoči utakmice Hrvatska - Turska, u sklopu koje će biti omogućeno i javno gledanje utakmice za sve zainteresirane navijače.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u četvrtak 12. listopada očekuje važan susret Europskih kvalifikacija za EURO 2024. protiv Turske, a Vatreni će prvi puta zaigrati na novoj Opus Areni. Prekrasan osječki stadion u rekordnom je roku rasprodan za ovu utakmicu, a svi oni koji nisu uspjeli doći do ulaznice imat će prigodu osjetiti navijačku atmosferu.

Naime, HNS i grad Osijek organizirat će navijačku zonu pored stadiona Opus Arena, u okviru koje će svi navijači moći pronaći brojne sadržaje uoči utakmice, uključujući ulični nogomet, sportske preglede koje će omogućiti PSK, stolni nogomet te Sport Vision shop s navijačkom opremom, kao i ugostiteljski sadržaj. Najvažnije, navijači će na velikom ekranu moći pratiti utakmicu Hrvatska - Turska.

"Znamo da u Osijeku i Slavoniji vlada nezapamćen interes za reprezentaciju, uvelike i zbog novog stadiona. Žao nam je što Opus Arena za ovu prigodu nema tri ili četiri puta veći kapacitet, pa smo zato u dogovoru s gradom Osijekom organizirali navijačku zonu kod stadiona te javno gledanje utakmice. Siguran sam da nas čeka sjajna atmosfera na stadionu, kao i da će se dobro zabaviti svi koji dođu u navijačku zonu te u društvu drugih navijača podrže Vatrene na taj način. Želimo svima omogućiti da osjete navijačku atmosferu, neka to bude nezaboravan dan za sve ljubitelje nogometa u Slavoniji", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

HNS će pozvati sve navijače s ulaznicom da na vrijeme uđu u stadion kako bi izbjegli gužve neposredno prije utakmice, a bogat glazbeno-zabavni sadržaj koji će biti organiziran na stadionu bit će prenošen i u navijačkoj zoni.

"Osijek i Slavonija uvijek su punog srca dočekivali hrvatsku reprezentaciju, a razumljivo je da je sada gotovo svaki stanovnik ove regije poželio gledati prvu utakmicu Vatrenih na našem novom stadionu. Nažalost, nije bilo mjesta za sve zainteresirane, ali vjerujem da će fan zona biti odlično mjesto za gledanje utakmice u pravoj navijačkoj atmosferi.“, izjavio je gradonačelnik Osijeka Ivan Radić.

Izvor: https://hns.team/vijesti/27039/fan-zona-za-navijace-vatrenih-u-osijeku/

Slični članci

02.
May.
Novosti
U Sport Vision trgovinama od 2. do 12. svibnja uz kupnju 2 ili više artikala punih i sniženih cijena odabranog asortimana očekuje te -30% popusta...
23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!