Pretraži stranicu
Najveće zvijezde Vatrenih razveselile mlade navijače druženjem i potpisima u trgovini Sport Vision
Najveće zvijezde Vatrenih razveselile mlade navijače druženjem i potpisima u trgovini Sport Vision
Novosti
05.09.2023.
Novosti

Najveće zvijezde Vatrenih razveselile mlade navijače druženjem i potpisima u trgovini Sport Vision

05.09.2023.

Vatreni ponedjeljak okupio je 4. rujna na jednom mjestu navijače hrvatske nogometne reprezentacije i brončane reprezentativce koji su sudjelovali na turniru HNS Street Football powered by PSK na parkiralištu City Centera one West u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza i partnera PSK. Nakon održanog turnira u uličnom nogometu, pet najvećih zvijezda Vatrenih bilo je dostupno navijačima za fotografiranje i potpisivanje autograma u trgovini Sport Vision.

Više od sat vremena, u našoj trgovini u CCO Westu, pet najistaknutijih reprezentativaca - Modrić, Gvardiol, Kovačić, Livaković i Perišić - potpisivali su navijačke rekvizite i maksimalno izašli u susret navijačima. Također, uz druženje sa reprezentativcima, u suradnji sa HNS-om podijelili smo 1000 artikala kao poklon iznenađenja uz kupnju bilo kojeg navijačkog asortimana.

Vatreni ponedjeljak trajao je isključivo u radno vrijeme centra što je do 21:00 sat te iza tog vremena, nažalost, više nije bilo moguće dijeliti potpise.

Svoj potpis i fotografiju mnogi navijači su prikupili i tijekom turnira u uličnom nogometu HNS Street football powered by PSK, pa je sveukupno Vatreni ponedjeljak bio događaj na kojem su hrvatski reprezentativci podijelili rekordan broj potpisa.

Ovim putem bismo i napomenuli kako su reprezentativci potpisivali sve što su navijači donijeli te kako nije bilo uvjeta da moraju kupiti službeni artikl HNS-a niti bilo koji artikl iz trgovine.

Velika nam je čast što smo bili dio ovako velike organizacije i što je upravo Sport Vision ugostio Vatrene te se veselimo budućim suradnjama i svim događanjima s Hrvatskim nogometnim savezom.

Hvala svima što ste došli i bili dio ovako velikog događaja te se nadamo kako se uskoro ponovno vidimo na još jednom okupljanju u podjednako impresivnom broju!

 

 

Slični članci

28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!
28.
Feb.
Novosti
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping! 
26.
Feb.
Novosti
Toliko je jednostavno! Našu poklon karticu moguće je iskoristiti u bilo kojoj Sport Vision, Buzz, Champion i The North Face trgovini u Hrvatskoj te na...