Pretraži stranicu
PONOVNO OTVORENJE SPORT VISION TRGOVINE U CCO SPLIT!
PONOVNO OTVORENJE SPORT VISION TRGOVINE U CCO SPLIT!
Novosti
21.08.2023.
Novosti

PONOVNO OTVORENJE SPORT VISION TRGOVINE U CCO SPLIT!

21.08.2023.

Sport Vision trgovina u trgovačkom centru City Center One u Splitu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu! Preuređena trgovina otvara svoja vrata u četvrtak 24.08. na razini 2! U sklopu ponovnog otvorenja čekaju te svjetski poznati brendove i ponude koje ne smiješ propustiti! 

Čekaju te ludi Back to school popusti -20% za kupnja 2 artikla te -30% popusta za kupnju 3 ili više artikala cjelokupnog asortimana uz Sport&Bonus karticu sve do 10.9.! Uhvati i svoj Champion paket za djevojčice i dječake po akcijskoj cijeni od 65,99 eura/497,20 kuna. Champion paket sadrži ruksak, tenisice i trenirku i sigurni smo da će od vaših mališana napraviti prave Champione ove školske godine!

Nemoj propustiti i ljetnu akciju jer kupnjom 2 proizvoda odabranog ljetnog asortimana odjeće i obuće ostvaruješ ludih -50% popusta samo uz tvoju Sport&Bonus karticu! Popust se odnosi na ljetni asortiman papuča, japanki, sandala i kupaćih kostima i traje sve do 10.09.!

U potrazi si za odjećom za trening, outdoor opremom ili casual odjevnim komadima? Tvoja nova destinacija za shopping nudi ti potpuno novi koncept prilagođen za sve! U moderno uređenom ambijentu, možeš pronaći najtraženije i nove modele svjetskih sportskih brandova poput Nike, adidasa, Under Armour, New Balance, Champion, Umbro, Lonsdale, Slazenger, Ellesse i brojne druge brandove. 

Vidimo se u City Center-u One Split!

Slični članci

23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!