Pretraži stranicu
TOP 6 CHAMPION I ELLESSE KOMBINACIJA KOJE ĆE VAS INSPIRISATI
Novosti
12.04.2021.
Novosti

TOP 6 CHAMPION I ELLESSE KOMBINACIJA KOJE ĆE VAS INSPIRISATI

12.04.2021.

Nevjerojatno je koliko smo se brzo navikli na ležerna izdanja i mekanu i udobnu garderobu. Prethodni period nas je zaista pomalo opustio i moramo priznati da nam fali sređivanja, dotjerivanja i da obučemo nešto malo drugačije od onoga što smo nosili prethodnih godinu dana. Ipak, novi imperativ u odijevanju je maksimalna udobnost, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da baš te, udobne odjevne komade ubacimo u svoje svakodnevne kombinacije.

Inspiracije nikada dosta, naročito kada govorimo o street style varijantama i zato sada izdvajamo top 6 kombinacija brendova Champion i Ellesse koje će vas sigurno inspirirati.

Urbane i casual kombinacije za svaki dan

Udobnost bez premca zagarantirana je i muškarcima i ženama u ovim atraktivnim, ali svedenim modelima brendova Champion i Ellesse. I dok nas je kod muške Champion kombinacije privukao spoj neutralnih tonova s jednim, ali upečatljivim odjevnim komadom u svjetlijoj nijansi, ženska Ellesse kombinacija privlači upravo svojom neutralnošću, s koje iskače plavo-bijela torbica.

Neobičan izbor, ali svakako efektan!

Champion muška kombinacija s daškom boje

Žuta je trendi boja ovog proljeća, u to nema sumnje i zato nam je pažnju odmah privukla ova muška Champion kombinacija kojoj je žuta majica dala pravi pop of color. Idealna je za svakodnevne varijante, naročito kada sivi hoodie istaknete kao još jedan detalj na već atraktivnoj majici i zato je nikako nemojte izostaviti iz svojih street style izdanja ovog proljeća.

Oversized chic na ženskoj Champion kombinaciji

Obožavamo haljine, naročito ako su oversized jer znamo da će prekriti baš sve što treba, a opet fenomenalno stajati i pružiti nam prijeko potrebnu udobnost.

Malo je reći da smo se zaljubili u ovu Champion haljinu sa color-blocking elementima. Udobna, mekana, savršeno stoji, efektna... Dakle, savršena za proljetne dane.

Ellesse color-blocking za nju i njega

Znate onaj proljetni period kada je dovoljno toplo da ponesete malo kraće varijante odjevnih komada, npr. Kratke hlaće, a opet dovoljno prohladno da vam je potreban hoodie? Ove sezone je taj spoj must i za muškarce i za žene. Naš prijedlog za vaša street style izdanja? Ellesse kombinacije za nju i njega, jer maksimalno prate ovaj mini trend, a izdvajaju se upečatljivim bojama.

Ukoliko vas je neki od današnjih outfita inspirirao, slobodno pogledajte kompletnu ponudu nove kolekcije brendova Champion i Ellesse. Ona je već sada dostupna i u našim trgovinama, ali i na webu, pa priredite si pravi užitak online kupovine i euforiju zvanu pristizanje očekivane pošiljke.

Sport Vision tim

Slični članci

23.
Apr.
Novosti
Sport Vision Srijeda donosi ti ekskluzivnu ponudu u Sport Vision trgovinama!
18.
Apr.
Novosti
Smanjimo zagađenje i sačuvajmo prirodu zajedno! Od 22.04. do 30.04. pridonesi akciji čišćenja obale i podmorja!
28.
Mar.
Novosti
Svaki drugi ponedjeljak u mjesecu u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te jedinstvena ponuda!
27.
Mar.
Novosti
S proljetnim danima stiže potreba za novim sportskim aktivnostima i za novom sportskom opremom, a Sport Vision je osigurao da prođeš što p...
26.
Mar.
Novosti
Jedna od tema o kojima se najviše raspravlja u fitness industriji je kardio i gubitak masnoće. Ono što ljude najviše zanima je da li je ...
25.
Mar.
Novosti
Donacija koja budi nadu! Kupnjom u Sport Vision trgovini pomozi Crvenim Nosovima u humanitarnoj inicijativi!!      
19.
Mar.
13.
Mar.
Novosti
Nešto “novo i uživo” 18. ožujka u Zagrebu!
12.
Mar.
Novosti
Sport Vision pripremio je vrhunsku tjednu akciju uz Sport&Bonus loyalty karticu!
06.
Mar.
Novosti
SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima!